Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Приключението започва в T.R.A.P.

07.12.2017   MySound.bg
Trotoara Room for Angry People
Да се съберем заедно е начало.
Да останем заедно е прогрес.
Да работим заедно е успех.

Учениците от Софийската математическа гимназия и Националата природо-математическа гимназия се обединяват, за да подпомогнат развитието на младежки център за вдъхновение и творчество Т.R.A.P. (Trotoara Room For Angry People). Заедно с помощта и опита на фондация "Тротоара" те застават зад организацията на благотворителен концерт "Приключението започва в Т.R.A.P."
 
Той ще се състои в Университета за архитектура, строителство и геодезия: аула "Максима" - УАСГ, клуб "Джамборе" ( пространството пред аулата) тази събота, 9 декември.
 
Събитието се осъществява с подкрепата на фирми от IT бизнеса, с които учениците от софийските гимназии ще имат възможност за среща и обмяна на информация. В концертната част ще участват млади таланти от столичните гимназии. Поради огромния интерес, СМГ и НПМГ провеждат кастинг за най-добри изпълнители. На сцената на 9 декември ще се изявят селекции от вокалисти, музикални групи, танцови формации и други таланти. 
 
Потвърдени изпълнители са вокалният хор на НГДЕК, клуб по ирландски танци "Келтски феникс", балет Веда Джуниър, както и шоу-формация от фрийрънъри, байкъри, скейтъри и брейкъри.
 
За останалите одобрени, може да следите Facebook събитието.

So Called Crew е българска хип-хоп формация, създадена през 2011 година. В настоящия ѝ състав са Евгени, Жлъч, Бате Доуен и Trasher.  Техните парчета са вдъхновени от сериозните и смешните неща, често от "това, което ни дразни". 
 
Roof Rhymez Studio е звукозаписно студио създадено от DarkSide (MC), Sr. Martini (MC) и IMP (MC, Beatmaker, Music video director). Във формацията са и DJ Fresh KIT (Turntable) и Борислав Божков (китара).
 
Roof Rhymez е организация, която не слага скоби или рамки на хората с талант. Това е една идея, която се разклонява във всички сфери и субкултури, с една единствена мисъл: "Да създаваме и творим, кодирайки в продуктите си добродетели, не толкова бизнес модели!"
   
С участието на изгряващи звезди на българската сцена - изпълнители от четвъртия сезон на предаването "Гласът на България". Победителят за 2017-та Радко Петков, Симона Загорова и Кристиан Грънчаров ще представят новите си песни.
 
Какво е T.R.A.P.?

T.R.A.P. (Trotoara Room For Angry People) е младежки център в процес на изграждане, където ученици и млади хора от София ще могат да се срещат, да общуват и да се занимават с творчески дейности безплатно.
 
Пространството включва: 
 
- четири зали за музика, танци, рисуване, театър и други изкуства, аудио и видеообработка;
- работилница за ръчен труд и велосипеди;
- клуб по екстремни, планински и улични спортове, както и опазване на околната среда и водене на природосъобразен начин на живот. 
 
Тротоара предоставя възможност да подарите билет на ученик, който не може да си позволи да посети концертната част. Чрез дарението получавате и интересни подаръци. Може да го направите тук.

Билети - в мрежата на eventim.bg

Програма:
 
12:00 - 18:00: Фестивална част, клуб "Джамборе" УАСГ
 
Фестивална част с много награди, забавни дейности и презентации от едни от най-големите IT фирми в столицата за възможностите за развитие, които предлагат на младите хора:
- Кариерно ориентиране в света на технологиите с едни от най-големите IT фирми в България - HPE, MentorMate, 60k, ScaleFocus, Bulwork
- Работилници по компютърни игри и гейминг (включително с много игри!), влогърство, графити, танци, фотография и много други.
- Прожекции и дискусии за изкуствен интелект, нови технологии и интересни научни постижения.
- Безплатни игри на дартс, джаги, билярд, лов на съкровища и други изненади.
- Безплатни домашно приготвени храни и напитки.

18.00 - 21:00: Концертна програма, аула "Максима" УАСГ
 
Концертна програма с участието на млади таланти и състави от НПМГ, СМГ и цяла София, заедно с професионални изпълнители от българската сцена. Водещи ще бъдат ученици от НПМГ и СМГ
В концертната част фирмите ще имат възможност за кратко представяне (до 5 минути) и официално връчване на  спонсорска помощ. Учители и гост-личности също ще бъдат поканени на сцената.
 
Събраните средства ще бъдат за поправка на покрива, охранителна система и смяна на входната врата.


1371
100%
 

Ноември ´18


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930