Приключението започва в T.R.A.P.


Приключението започва в T.R.A.P.

4959

Да се съберем заедно е начало.Да останем заедно е прогрес.Да работим заедно е успех.
Учениците от Софийската математическа гимназия и Националата природо-математическа гимназия се обединяват, за да подпомогнат развитието на младежки център за вдъхновение и творчество Т.R.A.P. (Trotoara Room For Angry People). Заедно с помощта и опита на фондация "Тротоара" те застават зад организацията на благотворителен концерт "Приключението започва в Т.R.A.P." Той ще се състои в Университета за архитектура, строителство и геодезия: аула "Максима" - УАСГ, клуб "Джамборе" ( пространството пред аулата) тази събота, 9 декември. Събитието се осъществява с подкрепата на фирми от IT бизнеса, с които учениците от софийските гимназии ще имат възможност за среща и обмяна на информация. В концертната част ще участват млади таланти от столичните гимназии. Поради огромния интерес, СМГ и НПМГ провеждат кастинг за най-добри изпълнители. На сцената на 9 декември ще се изявят селекции от вокалисти, музикални групи, танцови формации и други таланти.  Потвърдени изпълнители са вокалният хор на НГДЕК, клуб по ирландски танци "Келтски феникс", балет Веда Джуниър, както и шоу-формация от фрийрънъри, байкъри, скейтъри и брейкъри. За останалите одобрени, може да следите Facebook събитието.
So Called Crew е българска хип-хоп формация, създадена през 2011 година. В настоящия ѝ състав са Евгени, Жлъч, Бате Доуен и Trasher.  Техните парчета са вдъхновени от сериозните и смешните неща, често от "това, което ни дразни".  Roof Rhymez Studio е звукозаписно студио създадено от DarkSide (MC), Sr. Martini (MC) и IMP (MC, Beatmaker, Music video director). Във формацията са и DJ Fresh KIT (Turntable) и Борислав Божков (китара). Roof Rhymez е организация, която не слага скоби или рамки на хората с талант. Това е една идея, която се разклонява във всички сфери и субкултури, с една единствена мисъл: "Да създаваме и творим, кодирайки в продуктите си добродетели, не толкова бизнес модели!"   С участието на изгряващи звезди на българската сцена - изпълнители от четвъртия сезон на предаването "Гласът на България". Победителят за 2017-та Радко Петков, Симона Загорова и Кристиан Грънчаров ще представят новите си песни. Какво е T.R.A.P.?
T.R.A.P. (Trotoara Room For Angry People) е младежки център в процес на изграждане, където ученици и млади хора от София ще могат да се срещат, да общуват и да се занимават с творчески дейности безплатно. Пространството включва:  - четири зали за музика, танци, рисуване, театър и други изкуства, аудио и видеообработка;- работилница за ръчен труд и велосипеди;- клуб по екстремни, планински и улични спортове, както и опазване на околната среда и водене на природосъобразен начин на живот.  Тротоара предоставя възможност да подарите билет на ученик, който не може да си позволи да посети концертната част. Чрез дарението получавате и интересни подаръци. Може да го направите тук.
Билети - в мрежата на eventim.bg
Програма: 12:00 - 18:00: Фестивална част, клуб "Джамборе" УАСГ Фестивална част с много награди, забавни дейности и презентации от едни от най-големите IT фирми в столицата за възможностите за развитие, които предлагат на младите хора:- Кариерно ориентиране в света на технологиите с едни от най-големите IT фирми в България - HPE, MentorMate, 60k, ScaleFocus, Bulwork- Работилници по компютърни игри и гейминг (включително с много игри!), влогърство, графити, танци, фотография и много други.- Прожекции и дискусии за изкуствен интелект, нови технологии и интересни научни постижения.- Безплатни игри на дартс, джаги, билярд, лов на съкровища и други изненади.- Безплатни домашно приготвени храни и напитки.
18.00 - 21:00: Концертна програма, аула "Максима" УАСГ Концертна програма с участието на млади таланти и състави от НПМГ, СМГ и цяла София, заедно с професионални изпълнители от българската сцена. Водещи ще бъдат ученици от НПМГ и СМГ. В концертната част фирмите ще имат възможност за кратко представяне (до 5 минути) и официално връчване на  спонсорска помощ. Учители и гост-личности също ще бъдат поканени на сцената. Събраните средства ще бъдат за поправка на покрива, охранителна система и смяна на входната врата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички