Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Приключението започва в T.R.A.P.


Приключението започва в T.R.A.P.

4990

Да се съберем заедно е начало.Да останем заедно е прогрес.Да работим заедно е успех.
Учениците от Софийската математическа гимназия и Националата природо-математическа гимназия се обединяват, за да подпомогнат развитието на младежки център за вдъхновение и творчество Т.R.A.P. (Trotoara Room For Angry People). Заедно с помощта и опита на фондация "Тротоара" те застават зад организацията на благотворителен концерт "Приключението започва в Т.R.A.P." Той ще се състои в Университета за архитектура, строителство и геодезия: аула "Максима" - УАСГ, клуб "Джамборе" ( пространството пред аулата) тази събота, 9 декември. Събитието се осъществява с подкрепата на фирми от IT бизнеса, с които учениците от софийските гимназии ще имат възможност за среща и обмяна на информация. В концертната част ще участват млади таланти от столичните гимназии. Поради огромния интерес, СМГ и НПМГ провеждат кастинг за най-добри изпълнители. На сцената на 9 декември ще се изявят селекции от вокалисти, музикални групи, танцови формации и други таланти.  Потвърдени изпълнители са вокалният хор на НГДЕК, клуб по ирландски танци "Келтски феникс", балет Веда Джуниър, както и шоу-формация от фрийрънъри, байкъри, скейтъри и брейкъри. За останалите одобрени, може да следите Facebook събитието.
So Called Crew е българска хип-хоп формация, създадена през 2011 година. В настоящия ѝ състав са Евгени, Жлъч, Бате Доуен и Trasher.  Техните парчета са вдъхновени от сериозните и смешните неща, често от "това, което ни дразни".  Roof Rhymez Studio е звукозаписно студио създадено от DarkSide (MC), Sr. Martini (MC) и IMP (MC, Beatmaker, Music video director). Във формацията са и DJ Fresh KIT (Turntable) и Борислав Божков (китара). Roof Rhymez е организация, която не слага скоби или рамки на хората с талант. Това е една идея, която се разклонява във всички сфери и субкултури, с една единствена мисъл: "Да създаваме и творим, кодирайки в продуктите си добродетели, не толкова бизнес модели!"   С участието на изгряващи звезди на българската сцена - изпълнители от четвъртия сезон на предаването "Гласът на България". Победителят за 2017-та Радко Петков, Симона Загорова и Кристиан Грънчаров ще представят новите си песни. Какво е T.R.A.P.?
T.R.A.P. (Trotoara Room For Angry People) е младежки център в процес на изграждане, където ученици и млади хора от София ще могат да се срещат, да общуват и да се занимават с творчески дейности безплатно. Пространството включва:  - четири зали за музика, танци, рисуване, театър и други изкуства, аудио и видеообработка;- работилница за ръчен труд и велосипеди;- клуб по екстремни, планински и улични спортове, както и опазване на околната среда и водене на природосъобразен начин на живот.  Тротоара предоставя възможност да подарите билет на ученик, който не може да си позволи да посети концертната част. Чрез дарението получавате и интересни подаръци. Може да го направите тук.
Билети - в мрежата на eventim.bg
Програма: 12:00 - 18:00: Фестивална част, клуб "Джамборе" УАСГ Фестивална част с много награди, забавни дейности и презентации от едни от най-големите IT фирми в столицата за възможностите за развитие, които предлагат на младите хора:- Кариерно ориентиране в света на технологиите с едни от най-големите IT фирми в България - HPE, MentorMate, 60k, ScaleFocus, Bulwork- Работилници по компютърни игри и гейминг (включително с много игри!), влогърство, графити, танци, фотография и много други.- Прожекции и дискусии за изкуствен интелект, нови технологии и интересни научни постижения.- Безплатни игри на дартс, джаги, билярд, лов на съкровища и други изненади.- Безплатни домашно приготвени храни и напитки.
18.00 - 21:00: Концертна програма, аула "Максима" УАСГ Концертна програма с участието на млади таланти и състави от НПМГ, СМГ и цяла София, заедно с професионални изпълнители от българската сцена. Водещи ще бъдат ученици от НПМГ и СМГ. В концертната част фирмите ще имат възможност за кратко представяне (до 5 минути) и официално връчване на  спонсорска помощ. Учители и гост-личности също ще бъдат поканени на сцената. Събраните средства ще бъдат за поправка на покрива, охранителна система и смяна на входната врата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички