Бургас посреща Рождество Христово с 12 коледни картички - 2


Бургас посреща Рождество Христово с 12 коледни картички - 2

4244

Бургазлии ще бъдат заредени с коледно настроение дни преди настъпването на Рождество Христово и този декември.

Това ще се случи на 11 декември в залата на Държавна опера-Бургас с продължение на един от най-успешните в последните години концерти на маестро Стефан Диомов и община Бургас "12 коледни картички".

Спектакълът отново е по идея, режисура и сценарий на Стефан Диомов, който работи над него през последната година. На сцената, която ще бъде празнично украсена, зрителите ще видят общо над 60 любими изпълнители.

Програмата включва нови коледни песни, написани от известния бургаски композитор, които ще бъдат изпълнени от Ваня Костова, Боян Михайлов, групите 5-те сезона, Морски песъчинки, формация Врабчета, ансамбъл Фортисимо и актьора от Драматичен театър "Адриана Будевска" Стоян Памуков. Празничният съпровод ще бъде поверен на музикантите от оркестър Колегиум Музикум с диригент Левон Манукян.

Най-новите композиции на Стефан Диомов ще бъдат издадени на диск, а първите, които ще имат възможност да го закупят, ще бъдат зрителите на "12 коледни картички". Новият албум на маестрото ще се разпространява на промоционална цена преди и след спектакъла.

Коледният концерт ще се състои на 11 декември от 19.30 часа в залата на Държавна опера-Бургас. Поради големия интерес билетите за него вече са изчерпани, затова в продажба са пуснати пропуски за още един спектакъл - в същия ден с начало 17.30 часа.

Композиторът обещава много нови изненади за публиката, която ще му се довери в дните преди Коледа, а за още по-празнично настроение напомня на всички, които ще посетят концерта, да носят със себе си звънчета.

Последни билети за спектакъла от 17.30 часа все още могат да се намерят на касата в Драматичен театър "Адриана Будевска", срещу градинката до община Бургас, на цени от 10.00 и 15.00 лв.

За тези, които не успеят да се сдобият с пропуск, остава да гледат концерта по bTV, който ще бъде излъчен по време на коледните празници.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички