Подкрепи Кристиан Костов за наградата на публиката на EBBA Awards


Подкрепи Кристиан Костов за наградата на публиката на EBBA Awards

4193

Посещение на бляскавата церемония на музикалните награди European Border Breakers Awards и на фестивала Eurosonic Noorderslag в Грьонинген, Холандия – тази изключителна възможност ще получи един от гласувалите от България за наградата на публиката.
Както MySound.bg своевременно огласи, за първи път в историята на престижните европейски награди European Border Breakers Awards (EBBA) България има финалист. Кристиян Костов, българската звезда на "Евровизия", е един от 10-те млади изпълнители, носители на приза ЕВВА. Коя от десетте звезди ще спечели наградата на публиката Public Choice Award, зависи от гласуването, което ще продължи до 25 декември. Всеки може да гласува само веднъж, като избере и подреди тримата си фаворити тук:  Всички, които гласуват и изпратят потвърждението си за гласуване на eurobox@bnr.bg до 25 декември, ще участват в жребий за тридневно пътуване за двама до Грьонинген от 17 до 19 януари, присъствие на бляскавата церемония на музикалните награди European Border Breakers Awards и покана за фестивала "Евросоник" – музикалната платформа, която представя най-големите и горещи имена от европейската поп, рок и денс музика. В Грьонинген печелившият ще чуе на живо изпълненията на Кристиан Костов и на Saint Electrics – групата, която представя България на престижния фестивал след участието си в конкурса "Пролет 2017" на БНР.
Името на печелившия слушател ще бъде изтеглено чрез жребий в ефира на програма "Хоризонт" на БНР в новогодишното издание на предаването "Евробокс" в 12.30  ч. на 31 януари.  Наградата е осигурена от Българското национално радио, Европейския съюз за радио от телевизия и фестивала "Евросоник".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички