Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Фънк и хип-хоп с големия френски продуцент Guts


Фънк и хип-хоп с големия френски продуцент Guts

4777

Guts - един от най-талантливите бийтмейкъри в цяла Европа и авторитет в хип-хоп и фънк обществото, пристига в София за първи път по покана на EventEase. Той ще представи ексклузивен 3-часов диджейски сет от компилациите си "Beach Diggin’" в бар Tell Me от 21.00 ч. на 16 декември. Роден да създава мелодии, които моментално те карат да се раздвижиш в ритъм,  французинът обещава да отведе и българските меломани на истинско интернационално музикално пътуване със свежарски буги бийтове, преплитащи бруклински хип-хоп, фънк, соул и реге. Още като дете Guts развива безкрайна любов към музиката и създаването на различни ритми, инспирирани от култури от цял свят – от Америка, през Италия, Франция и Испания до Африка. Вече над 25 години смесва по уникален начин невероятно голямо разнообразие от стилове - рап, джаз, фънк, диско, самба, боса нова, афро-бийт и реге. Сред успешните му албуми са "Le Beinheureux" (2007), "Paradise For All" (2011), "Hip Hop After All" (2014) и "Eternal" (2016). Продуцирал е за De La Soul, Masta Ace, Murs, Patrice, Biz Markie и много други. 
Перлата на корoната му остава компилацията "Bеach Diggin'", в която селектира най-интригуващата музика, която намира, пътувайки из Богота, Рио, Хавана, Кингстън, Ибиса, Ню Йорк, а и в родината си.
Към госта ще се присъединят и C. Senior & Demis S – основатели на култовия солунски лейбъл Upnloud и отговорни за редица легендарни партита в цяла Гърция. Двамата ще ни потопят в атмосферата на солунските крайбрежни барове, където морският въздуx е наелектеризиран с прекрасна селекция от хип-хоп, фънк и афро летен груув.
Илко Михайлов, или Unkle Billy, е утвърден и познат диджей на софийската сцена, чиято любов към хип-хопа, фънка и соула обагря всеки негов сет и проект. Един от "виновниците" за първия гастрол на Guts в България.  Бар "Ботаник" също ще бъде съществена част от събитието, допринасяйки подобаващо за лятното настроение зад бара.
Билети "Ранно пиле" от 10/12 лв. само в магазин "Яко" (улица "Граф Игнатиев" №43, в безистена до Subway). Стандартни пропуски от 15 лв. в мрежата на Ticketportal.bg, OMW, Booktrading, НДК, "На тъмно" и онлайн директно тук. Tell Me е на улица "Иван Вазов" № 12.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички