Лепа Брена отлага концерта си в София за март


Лепа Брена отлага концерта си в София за март

4667

По здравословни причини и вследствие на лекарска забрана, концертът на сръбската мегазвезда Лепа Брена, който бе обявен за 18 декември в "Арена Армеец", се отлага за 23 март (петък) 2018 г., като залата и началният час остават същите.  Новината съобщи самата юголегенда в официално изявление:
"Поради редица активности и много ангажименти през последните няколко месеца бях изключително натоварена и се чувствам много изтощена. По препоръка на моите доктори се нуждая от пълна почивка. За да избегна евентуални усложнения вследствие на предишно заболяване, е необходимо да преустановя ангажиментите си за срок от 2 седмици. Много съжалявам и се извинявам на всички мои верни фенове в България, че се налага да отложа шоуто си в София, но се надявам да ги видя на новата дата за концерта – 23 март 2018. Благодаря на всички за разбирането!"
Любимката на Балканите ще направи и специален жест към присъстващите на концерта догодина. Звездата ще подари на всеки, закупил билет за шоуто ѝ у нас, новия си албум, който предстои да излезе съвсем скоро на пазара. Дискът ще бъде раздаван в деня на самото събитие срещу представен пропуск при влизане в залата. Закупените билети за концерта на Лепа Брена за 18 декември  важат за новата дата 23 март 2018 г. без презаверка. Тези, които желаят да върнат своя пропуск, могат да го направят до 10 януари, като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билетите се връщат на касата на Eventim, от която са закупени. Пропуските, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim, като сумата по кредитната карта се възстановява в срок до 14 работни дни, поясняват организаторите Moko Solution.
Билети за 23 март - в мрежата на Eventim. Цена на пропуските: от 20 лв. до 55 лева. VIP пакети за събитието - от bileti365.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички