Изящни танци и благотворителност в новия спектакъл Ах, този танц!


Изящни танци и благотворителност в новия спектакъл Ах, този танц!

4630

Клубът по латино танци Бургаски делфини ще представи своя нов спектакъл "Ах, този танц!" в Държавна опера Бургас от 19.00 ч. този четвъртък, 14 декември.

Жителите и гостите на града ще имат уникалната възможност да се насладят на изяществото на красивия танц. Специален гост в уютната концертна зала ще бъде израелският композитор и етно певец Ави Бенеди, който ще представи на живо хитовете от последния си албум "Loco" - проект с 13 латино парчета, издаден на световните музикални пазари от гиганта Universal Music.
.
Парчетата "La Vida Amiga", "Oye Señorita" и "Loco" вече достигнаха челните места в европейските класации, а в четвъртък ще станат фон на "Ах, този танц!", дело на хореографа Теодора Йонова.

Успоредно с програмата Бургаски делфини се включва и в благотворителната кампания в помощ на малката Криси от Бургас, която страда от Детска церебрална парализа. Тя и нейното семейство водят битка, за да може Криси да проходи самостоятелно. Сумата, необходима за лечението, е около 60 000 лева за рехабилитации в клиника в Турция. Криси има вече няколко посещения и сериозен напредък.

За целта на изходите на залата ще бъдат поставени дарителски кутии, в които всеки, който иска да помогне, може да остави своя принос.

Билети - от касата на Операта (ул. "Климент Охридски" № 2).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички