Jeremy? с първи сингъл от новия албум


Jeremy? с първи сингъл от новия албум

4836

Jeremy? са готови с първия си нов сингъл от предстоящия албум, който се очаква да се появи в началото на следващата година.

Песента се нарича "You're The Voice" и ще бъде представена с концерт в столичния клуб "Терминал 1" на 16 декември, събота. Видеото към нея е подготвено от неизменните партньори на групата в подобен тип продукция - "Кламер Студио", с режисьор Георги Манов. Аудиото е смесено в Ирландия от Янко Генов, отговорен за качествения саунд и в дебютния албум на формацията, а мастерирането е извършено в САЩ от Brian Lucey, работил с изпълнители като Liam Gallagher, Marilyn Manson, Royal Blood, Depeche Mode, The Kills, Arctic Monkeys, The Black Keys, Cage The Elephant, The Last Shadow Puppets и много други популярни имена.

Две млади банди са поканени да подгреят с тридесетминутни сетове. Първата от тях, която ще открие в 22.00 ч., е известна със запомнящото си участието сред финалистите в последното издание на "Голямото рок междучасие", а именно - The Lefties. Втората група е от Брайтън – garage rock трио, под името Atlas Wynd. Британците вече са свирили преди Jeremy? - точно в града, където са базирани. Те пристигат в София специално за събитието.

Самите Jeremy? преди две седмици се завърнаха от европейско турне. Както MySound.bg нееднократно писа, обиколката включи 11 града в Англия, Ирландия, Шотландия и Германия. "Това е трета година, в която тръгваме на път из Европа, и със сигурност имаше огромна разлика. Най-вече заради хората, които дойдоха да ни гледат. Във всеки град получихме подкрепа от местни банди, които сами избрахме. Идеята беше да представим себе си пред нова аудитория и е особено радващо, че събрахме смесена по произход публика. На концертите ни в Берлин, Хамбург и особено в Лондон присъстваха и представители на музикалната индустрия - няколко компании, PR агенции и медии, с част от които има потенциал да заработим в бъдеще. Това е недвусмислен знак, че сме успели да привлечем внимание и реална заявка за много интересна 2018 година", споделят от щаба на Jeremy?

Вратите на клуб "Терминал 1" ще отворят в 21.00 ч. Билети за събитието се предлагат в мрежата на Eventim.bg, при засилен интерес. Цената им е 10 лв., а броят -  ограничен, поради което организаторите препоръчват предварителното закупуване на пропуски.

Каси: щандовете на Eventim.bg на улица "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", Български пощи, Вастелс България, "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарниците "Бард" и "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/event s/385807405207568  


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички