Нощ на култовия лейбъл Position Chrome в зала Универсиада


Нощ на култовия лейбъл Position Chrome в зала Универсиада

4855

Тазгодишното издание на Position Chrome в София ще се състои от 23.00 ч. на 15 декември и ще събере под един покрив Cooh, Limewax, The Panacea и руските машини Gancher & Ruin.  Събитието ще се проведе в pала Универсиада – Изток, която е с капацитет 700+ човека, а от началото на декември е и акустично обработена и звукоизолирана, поясняват организаторите EventEase.С лайв сет на сцената ще се качат заедно Limewax & The Panacea със съвместния си проект Goldberg Variations. На 15 декември ще прозвучи премиерно и новото ЕР на братята Gancher & Ruin "Masks Off", които празнуват и рожден ден на 14/12.  Присъствието и енергията на близнаците сами по себе си са несравними във визуален аспект, а примесени с енергичния им саунд, автоматично ги превръща в едни от най-атрактивните електронни продуценти в цяла Европа. Германският продуцент The Panacea и холандецът Limewax, добре познати на българска публика, ще се изявят и поотделно, и съвместно, представяйки проекта Goldberg Variations. Мултиталантливият роден артист Иван Шопов ще излезе на сцената под псевдонима си Cooh, чието звучене е толкова сложно-технологично грамотно и толкова завладяващо, че може би най-доброто описание, което съществува идва от самия него: "сетовете  са като разстрел с картечница – това не е обикновен дръм-ен-бейс".
 Зала Универсиада – Изток е на булевард "Шипченски проход" 2 Билети: "Ранно пиле" oт 22 лв. само в магазин "Яко" ("Граф Игнатиев" 43)

Oнлайн -  25 лв.  директно от тук
Стандартни в цяла България от 25 лв. - OMV, "На тъмно" и книжарници Booktrading  Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/119237562083384

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички