Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Ти си 2018


Ти си 2018

4500

Новата година вече се подава зад ъгъла.  Не знаеш къде да я посрещнеш? Отвори нова страница и напиши първите думи от твоята история на 31 декември в столичния клуб Mixtape 5. Защото през 2018-та всичко зависи от теб!
Тази година ще се вдигнат много шум и пара, защото "Ти си 2018" обещава да те отведе в новата година с готина музика, прекрачвайки прага й с етно, фънк, дръм-ен-бейс, реге и ембиънт. Програмата на третото издание на събитието, организирано от "Фюжън Ембаси", ще вдъхнови съзнанието ти, ще зареди сетивата ти и ще разтърси тялото ти.
Началото на купона ще бъде ударно и в двете зали, но кой първи ще излезе на сцената, тепърва предстои да се разкрие. Този своеобразен минифест ще бъде белязан от Джанго Зе, няколко луди жаби и твоята усмивка. Музикантите от една от най-любимите български банди ще вдигнат бързо градусите в залата, нагрявайки термометъра с максимум добро настроение.
Голямо българско парти без гайда? Няма начин. Новият фънки проект The Groovin’ Pipers ще вкара в новогодишната нощ едно малко по-нетипично звучене на гайдата и ще го примеси с твърдия саунд на рок инструментите. Зад фюжън бандата стои Хорхе, познат като диджеридуто на Оратница.
И като споменахме Оратница, не може да го направим само мимоходом. Секстетът, който през декември отново обиколи Европа за серия от концерти в различни градове, ще кацне навръх Нова година в голямата зала на клуб Mixtape 5. Бандата е подготвила няколко нови парчета специално за събитието. Те ще инжектират обичайната доза етно бас, но на степен втора, каквато подобно запомнящо се събитие заслужава. А ти си пред сцената!
Изпрати старата година, оставяйки се в ръцете на HMSU, чиито най-добри диджеи ще селектират музиката. Главни виновници за перфектния ѝ саунд и пристрастяващ ритъм ще бъдат High Roll, Ogonek и други.
Електронна музика, етно инструменти и мултимедийна визия? Да, ще има и това. Специфичното звучене на Vataff Project ще изпълни пронстранството с психеделик-техно, трип-хоп и ембиънт. Музиката на Vataff притежава силата да поражда с лекота дълбоко чувство на екстаз за  трансцендентално преживяване, което ще те държи на крака.
Затова просто бъди себе си и покажи на какво си способен Mixtape 5 на 31 декември.
Защото през новата 2018 ти си това, което искаш да си. Напиши сам историята, която искаш да ти се случи. Създай света, в който искаш да живееш. Защото ти си ключът. Ти си решението. Ти си отговорът.  ТИ СИ на ход! ► Първите 99 билета са на промо цена от по 10 лв. (- 60% редовна цена)
► Грабни своя билет тук: bit.ly/2018-TiSi
► Повече за събитието: https://www.facebook.com/events/966395313507690

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички