Boney M се включват в мюзикъла Орекстър без име


Boney M се включват в мюзикъла Орекстър без име

4333

Диско легендите Boney M идват в България специално, за да се включат в най-големия български мюзикъл, правен някога у нас - "Оркестър без име".  Така освен да се наслади отново на изключително въздействащото театрално-музикално представление на 28 април, публиката в "Арена Армеeц"ще чуе на живо една от най-емблематичните диско групи на 80-те. Както е известно, новата дата бе обявена след фурора, който ръководеният от режисьора Борис Радев спектакъл предизвика на същото място в Деня на народните будители.

Boney M и звездата на групата – невероятната Шейла Боник (на снимката), ще изпеят едно от култовите си парчета от далечната 1976 г. – "Sunny", което по принцип е включено в сценария. Изпълнението в комбинация с брилянтната игра на впечатляващия актьорски състав, удивителната сценография и хореография, несъмнено ще превърнат второто представление на мюзикъла в едно от най-запомнящите се и грандиозни събития у нас, уверяват организаторите Moko Solution.   Брилянтната игра на музикантите от "Oркестъра без име" Мария Илиева, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински и Станимир Гъмов въодушеви публиката, която награди с бурни 20- минутни аплодисменти своите любимци. Изненадата на вечерта бе театралният дебют на очарователната Неделяна ХристоваНел, която получи поздравления за успешното превъплъщание в ролята на фаталната певица Рени от самата Катерина Евро - също част като Другарката Миташка от шоуто. Присъстващите имаха удоволствието да се насладят още и на удивителния талант на: великия Георги Мамалев в ролята на чичо Петър, Николай Урумов, Стефан Денолюбов и неговия син Филип, Георги Спасов, Божидар Попчев, Диляна Попова и Деси Моралес. Мюзикълът е с впечатляваща сценография, визуална и художествена концепция, дело на ръководството на балет Нова.  Сцената украсиха още детската школа на балета, формация за народни танци Чановете, както и специално създаденият за проекта танцов състав Без име. Атмосферата бе допълнена от движещите се сред публиката ретро автомобили в залата, 500 цветни надуваеми топки и есенно настроение с падащи листа за финал. 
Оркестър без име – Мюзикълът`2018:- София - 28 април, зала "Арена Армеец". Начало 20.30 часа. Цена на билетите: от 40 до 70 лева.- Пловдив – 30 април, зала "Колодрум". Начало 20.00 часа. Цена на билетите: от 20 до 70 лева. Билети и за двете дати вече могат да бъдат закупени чрез мрежата на Eventim в цялата страна. VIP пакети за събитието - от bileti365.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички