Eye Of Solitude за първи път в България


Eye Of Solitude за първи път в България

4058

Първият концерт на Eye Of Solitude у нас предстои в афиша на минифестивала November’s Doom Days January Edition. Както е известно, събитието ще се проведе в столичния клуб Live & Loud на 21 януари с участието на немските дуум метъли Ophis.  Eye Of Solitude е сърцето на лесовете, където обитават неспокойни духове, това е вътрешният страх, телесната болка от всяка мисъл, когато си изоставен в отчаянието си. Кошмар и просветление, страховит сезон, който носи душата и ума към тъмните селения на лудостта.
Музиката на британците е вдъхновена от емоционално изтощение, вътрешна болка и жестока комбинация от негативизъм и скръб. Тъмни форми, които измъчват душата и я държат пленена пред олтара на страданието, докато вече не е възможно да си поемеш дъх, намирайки своя край - последното бягство към мир и вечен покой.
Групата ще удари хедлайн на November’s Doom Days January Edition по покана на Autumn Souls Of Sofia.
Формацията стартира през 2010-та като едноличен проект, издавайки "The Ghost". Албумът е изцяло изчерпан. Скоро след това към групата се присъединяват Jeff Barber и Matthew White. В този състав Eye Of Solitude се изявява за първи път пред публика.
През 2011-та бандата се събира в пълен състав, подписва с Kaotoxin Records и издава втория си пълноформатен диск "Sui Caedere", който е аплодиран от публиката и получава изключително положителни ревюта от някои от най-големите издания в индустрията. През същата година групата изнася няколко концерта, спечелили уважението и верността на публиката. 
2013-та е белязана от издаването на "Canto III", а премиерата на четвъртия проект "Cenotaph" се състоя миналия септември. 
Групата пристига в състав:
Daniel Neagoe – вокали (Shape Оf Despair, Vaer, Clouds)Mark Antoniades – китариSteffan Gough – китариChris Davies – басAdriano Ferraro – барабани
Билети за November’s Doom Days January Edition- от eTicketsMall. До фестивала ще са на цена 40 лева.  В деня и на входа на клуба при останали налични пропуските ще струват 45 лева. Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/autum nsoulsofsofia

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички