Нов музикален инструмент - Spinnin Records Best Оf 2017


Нов музикален инструмент - Spinnin Records Best Оf 2017

4581

Spinnin’ Records представи Best Оf 2017, нов музикален инструмент, който помага на феновете да изживеят отново годината чрез музика.

Spinnin’ Records - един от водещите лейбъли за денс музика в света, пусна Spinnin’ Records Best Оf 2017, нов музикален инструмент, който генерира плейлиста в Spotify от най-добрите парчета на лейбъла, излезли през 2017, базирайки се на музикалния вкус на всеки от феновете си.

Това е първият път, в който музикална компания използва интерфейс на Spotify, за да създаде технология, позволяваща на хората да правят собствени плейлисти за края на годината. Spinnin’ Records издава нова музика всяка седмица, като има над 500 нови парчета в различни музикални жанрове, включително електронна музика, хаус, прогресив хаус, дийп хаус, латино хаус, тек-хаус, денс-поп, транс, трап и бразилски бас за 2017.

Базирайки се на анализа на музиката в Spotify, инструментът решава кои песни е най-вероятно да бъдат любими на всеки, избира 20 парчета от Spinnin’ Records, излезли през 2017, и ги подрежда според музикалните предпочитания на феновете и начина им на слушане. След използването на данните от Spotify, инструментът идентифицира различни музикални характеристики на парчетата като ритъм, възможност за танци, ниво на енергия и инструментали, съвпадащи с подобни парчета от каталога на Spinnin’ Records.

Списъци със съдържание "годината в музика" винаги са били популярни и влиятелни сред хора от различни сфери, включително медии, лейбъли и артисти, които често споделят своите любими песни от изминалата година. В духа на времето, Spinnin’ Records излиза с идеята да използва технологии, за да помогне на феновете да изживеят отново годината с музика.

"Да бъдеш звукозаписна компания в днешно време, е свързано с избора и организирането на музика. Тези персонализирани плейлисти ни позволяват да представим съдържанието си пред феновете по нов начин. Това не само прави страхотно резюме на 2017, но и дава възможност да покажем музиката си пред нова целева аудитория", споделя Meindert Kennis, който ръководи отдела за дигитални стратегии в Spinnin’ Records.

За да използвате приложението,  посетете:

https://www.spinninrecords.com/contest/spinnin-records-best-of-2017

регистрирайте се и създайте своя плейлиста с най-доброто от Spinnin’ Records през 2017

Spinnin’ Records е водещ музикален лейбъл в международната денс индустрия. Компанията работи с денс музика, която се превърна в един от най-известните музикални жанрове в света. Основан през 1999 от издателя Eelko van Kooten и A&R-man Roger de Graaf, холандският музикален лейбъл бързо се превърна във водещ с музиката си, превзела клубове и класации по света.

Лейбълът издава парчета всяка седмица и е в основата на кариерата на много диджеи, включително известни артисти като Afrojack, Martin Garrix, Bingo Players, Kris Kross Amsterdam, Sam Feldt, Oliver Heldens, Lucas & Steve и Alok.

Със силен екип от над 90 творчески и стратегически членове в отделите "артисти и репертоар", издателство, мениджмънт и маркетинг, компанията работи за развитието на таланти, създавайки стратегии за артисти и записи от първото демо до световен успех.

Лейбълът има своя фен база онлайн от над 26 милиона последователи в социалните мрежи и се старае да обслужва масовата аудитория на различните музикални платформи като Spotify, където милионите фенове на денс музиката правят Spinnin’ Records един от най-успешните денс лейбъли в света.

Spinnin’ Records притежава няколко дъщерни компании, включително Spinnin' Deep, Hexagon на Don Diablo, Musical Freedom на Tiësto, Heldeep Records на Oliver Heldens, Doorn Records на Sander van Doorn, Potion на The Magician и Maxximize на Blasterjaxx.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички