Пионерите на електронния саунд Kraftwerk с уникален концерт у нас


Пионерите на електронния саунд Kraftwerk с уникален концерт у нас

4163

Легендите на електронната музика Kraftwerk идват у нас за уникален мултимедиен 3-D концерт в столичната зала "Универсиада" от 20.00 ч. на 28 февруари. Родните фенове на суперизвестната немската банда ще станат свидетели на неподражаемите ѝ саунд и визия.
Известна като една от най-влиятелните електронни групи в света, Kraftwerk е създадена през 1970 г. в Дюселдорф от Флориан Шнайдер и Ралф Хютер. До средата на 70-те превзема класациите в Германия, а по-късно и в целия свят, печелейки си славата на една от най-добрите в жанра. С революционния си звук и синтезатори, германците поставят началото на музикалните тенденции в електронната музика. 
Близо 50 години по-късно, името Kraftwerk продължава да бъде синоним за иновация в музиката, a модернистичната им визия буквално създава саундтрака за дигиталната епоха на 21-ви век. В композициите им умело са вплетени новаторски техники, синтетични гласове и ритми. Огромното влияние на формацията е откриваемо в цяла гама музикални жанрове: от електро до хип-хоп, от техно до поп.
Повелителите на електронния звук пристигат у нас с най-новото им и суперуспешно 3-D шоу в състав: Ралф Хютер, Флориан Шнайдер, Фриц Хилперт и Фалк Грифенхаген. Видеотрйлър на впечатляващия спектакъл - ТУК. Билети за шоуто се продават в мрежата на Eventim на цени: 69 лв. - правостоящи, 79 лв. – седящи,  99 лв. – VIP. Пасовете могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн.  Организатор е NuCoast Concerts.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички