Jamie Lawson с благотворителен коледен сингъл


Jamie Lawson с благотворителен коледен сингъл

4322

Jamie Lawson, първият артист, подписал с лейбъла на Ed Sheeran, Gingerbread Man Records, пусна благотворителната песен "Footprints In The Snow" в подкрепа на коледната кауза Walking With The Wounded.

Парчето ще помогне за събирането на четвърт милион паунда за кампанията Walking Home For Christmas. Тази благотворителност ще промени живота на повече от 400 бивши военнослужещи, след като достигне крайната си цел.

"Много съм горд, че бях поканен да изпея тази песен. Работата на Walking With The Wounded за бившите военнослужещи е вдъхновяваща и променя животи. За мен е чест да издам този сингъл с цел да привлечем внимание към кампанията за набиране на средства и да променим живота на стотици хора", споделя изпълнителят.

Последните две години носят вихрушка от събития за родения в Плимът музикант. Той достигна до № 1 с високооценения си едноименен албум и се присъедини към One Direction като подгряващ на прощалното им турне през есента на 2015 г. Като обобщение на невероятния му успех, Lawson получи престижната награда Ivor Novello за най-добра песен (музикално и текстово) през 2016 г. Към момента той има над 150 милиона търсения в Spotify, повече от 30 милиона гледания в YouTube и е продал над милион копия от хита си "Wasn’t Expecting That". Артистът наскоро издаде втория си албум "Happy Accidents".

Walking With The Wounded (WWTW) с покровител принц Хари има за цел да утрои броя на хората, които ще получат подкрепа през 2018 г., следвайки растежа от 97% миналата година, на повече от 1000. Richard, който е служил 4 години във въоръжените сили, е един от хилядите ветерани, които получиха подкрепа миналата година. Той споделя: "Миналата година по това време нямах дом. Благодарение на WWTW и коледната кампания Walking Home For Christmas, ще посрещна тази Коледа с работа и покрив над главата си. Ще празнувам с внука си и неговото семейство. Имам възможност да им купя подаръци, нещо, което до сега съм смятал за невъзможно".

"Много от бившите ни военни нямат необходимото, за да посрещнат Коледа. Те са вървели на много по-опасни места за нас, така че най-малкото, което бихме могли да направим за тях, е да организираме разходка. Искаме хората да си сложат коледни шапки, да извикат стари приятели, за да съберем средства, с които ще помогнем на тези мъже и жени да се върнат към работа, независимост и място, на което да посрещнат Коледа със семействата си", казва Edward Parker, съосновател и директор на WWTW.  
 
Основана през 2010 г., кампанията набира средства за подпомагане на ветераните и осигуряване на независимост чрез намирането на работа за тях. WWTW признава уменията на служителите на въоръжените сили и оценява качествата им, като предоставя подкрепа в пренасочването на тези умения към цивилна работна среда. Предлага се подкрепа на ветерани, които са в неравностойно положение физически, психически или социално, чрез предоставяне на независимост и кариера извън армията. Това включва помощ за ветерани в риск да загубят дома си, както и тези, в други области, които често биват пренебрегнати, за да получат устойчива заетост и независимост за тях и семействата им.

Виж "Footprints In The Snow":

https://www.youtube.com/watch?v=8vi_kJ01h1M

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички