Иван Гатев, Филип Аврамов и Ралица Бежан посланици на Дядо Коледа


Иван Гатев, Филип Аврамов и Ралица Бежан посланици на Дядо Коледа

4569

Филип Аврамов, Лара Златарева-кака Лара и Ралица Ковачева-Бежан са само част от плеядата актьори и музиканти, които ще влязат в ролята на Дядо Коледа, като сбъднат конкретни желания за подаръци на дечица.

Заедно с Йоана Буковска, Мариана Йотова, Марина Драгомирецкая, Росен Пенчев и Иван Гатев от Контрол, ще станат част от традиционната Коледна кампания на организацията "Операция Плюшено мече" (ОПМ), която подкрепя институции за деца в неравностойно положение в цялата страна. Уникалното на тази кампания е, че се сбъдват реални желания. Деца от домове пишат на листчета своите мечти за подаръци, които се изпълняват от доброволците. Така всеки малчуган получава точно това, което иска за празника.

Свежата артистична компания, заедно с  деца от училище за певци "Д-Старс", както и Вая и Дара-Йоана, дъщерите на кака Лара и Ралица Бежан, подариха за каузата и песен, чието заглавие е "Подари ми любов". Изпълнението е посветено и на десетгодишнината на благотворителната организация. Видеоклипът вече е факт и съвсем тематично се появи в навечерието на коледните празници. В него участва и създателката на "Операция Плюшено мече" Михаела Стойкова. Музиката е на Ралица Бежан, Росен Пенчев, Филип Аврамов и Иван Гатев, а текстът е на всички участници в благородния проект. Аранжиментът е на Стамен Янев. Кадрите са дело на Георги Томсън. Песента разказва за два паралелни свята на дете със семейство и дете, лишено от родителска грижа, като второто изключително добре е изиграно от малката актриса Емма Милчева. "Чрез контраста на двата свята искаме да наблегнем на съществуващата реалност на толкова много деца в България, които по един или друг начин са ощетени и имат нужда от нас, обществото, да застанем зад тях и да им бъдем опора", споделя Ралица Бежан.

Плеядата от артисти от музикалния проект е обединена от още една кауза - в помощ на деца в неравностойно положение – основаното преди 4 години сдружение "Изкуство за живот".

Коледната кампания на "Операция Плюшено мече" продължава вече 10 години. Тя може да се похвали с над 25 000 сбъднати мечти на малчугани от 360 институции за деца в неравностойно положение във всички 28 региона на България. В инициативата се включват над 20 000 дарителя всяка година.

Сметка за дарение на "Операция Плюшено мече":
UniCredit Bulbank IBAN: BG15UNCR70001522802121 BIC: UNCRBGSF

https://www.youtube.com/watch?v=SaeVlveB4yM

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички