Димитър и Христо с приятели пуснаха сингъла Моя Коледа


Димитър и Христо с приятели пуснаха сингъла Моя Коледа

4742

Димитър и Христо feat. Martinna & Кристиан Грънчаров честитят празниците с песента "Моя Коледа", пожалавайки "приказно нежна Коледа, пълна с любов".

https://www.youtube.com/watch?v=64wHaVcEnIE&feature=youtu.be

Музиката и аранжиментът са на Димитър Атанасов, текстът – на Бистра Александрова.
В звукозаписа участват и Кристиан Грънчаров от "Гласът на България" 2017 и Мартина Иванова (Ice Cream), с която Димитър и Христо имат още една съвместна песен - "Миг от спомен". Както MySound.bg писа, тя получи втора награда от конкурса "Бургас и морето" 2017.

След участието на дуета в спектакъла на Нешка Робева "Споменът за утре", легендарният треньор и хореограф включи Димитър и Христо с изпълнение на песни и в новата си продукция "Няма такова шоу".

Проектът, който бе представен с национално турне, обединява таланта на танцьорите от "Нешънъл арт" и възпитаничките на клуба по художествена гимнастика "Левски". В уникалното шоу, в артистичен безпорядък, достигащ често да абсурден комизъм, се редуват музика, песни, танци с уреди и без уреди.

Всички са са въодушевени от мисълта, че ще покажат най-хубавото, от това, което умеят, защото са обединени от една кауза - да помогнат на клуба по художествена гимнастика "Левски".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички