Михаела Филева в дует с автора на Последни думи


Михаела Филева в дует с автора на Последни думи

4789

Михаела Филева направи чудесен коледен подарък на своите почитатели, като записа красив дует с автора на най-новия си сингъл "Последни думи".

Талантливият музикален продуцент Боян Христов показва още едно свое качество с впечатляващото си участие в акустичната версия на песента.

Позитивната усмивка на Михаела Филева изгря като празнична звезда в най-новия студиен видеоклип. Премиерата на парчето се състоя в официалния YouTube канал на "Монте Мюзик" (https://youtu.be/QvuB1vd-9zs).

Акустичният аранжимент е на музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов и Васил Вутев, а хармоничният дует между Михаела и Боян привлича вниманието още в първите секунди на песента.

"ИЗНЕНАДА!!! Ето един малък предколеден подарък от мен и Боян Христов. Акустична версия на "Последни думи"" – написа певицата в своята официална фен-страница.

Парчето излезе преди около месец и за кратко се превърна в една от най-популярните български песни в радио- и телевизионния ефир, печелейки искрената симпатия на феновете още в първите дни след своята поява. Това е последният запис, с който Михаела Филева ще изпрати успешната за нея 2017.

През новата година ще работи по своя втори самостоятелен албум, който се очаква да излезе идната пролет.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички