Лепа Брена започна ударно новата година


Лепа Брена започна ударно новата година

4801

Любимката на БалканитеЛепа Брена, която ще зарадва родните фенове в "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 23 март, демонстрира позитивно настроение и впечатляваща визия по време на коледните празници.

В навечерието на Нова година изпълнителката дори успя премиерно да представи най-новата си песен "Bolis I ne prolazis", както и уникалния клип към парчето. Така юголегендата показа, че вече е в отлично здраве и форма, напълно възстановена и е по-сияйна отвсякога.

След като в началото на декември по лекарска препоръка се наложи звездата да отложи част от концертите в турнето, сега Лепа Брена ударно стартира 2018-та. Освен новата песен, многобройните участия и медийни изяви, певицата усилено работи по новия си албум, който предстои да излезе съвсем скоро. Както MySound.bg вече съобщи, всеки присъстващ на концерта на Брена в София, също ще получи като специален жест новия ѝ диск, който ще бъде раздаван в деня на самото събитие срещу представен пропуск при влизане в залата.

Вълнуващият спектакъл в София ще започне с кратък биографичен филм за живота и кариерата на певицата, който публиката в "Арена Армеец" ще има възможност да види за първи път у нас. Гост-изпълнител на концерта ще е синът на изпълнителката Стефан  Живойнович, като двамата ще изпълнят заедно и обща песен. Това ще бъде дебют за талантливия младеж пред българските почитатели на сръбската певица, припомнят организаторите Moko Solution.

Билети - в мрежата на Eventim. Цена на пропуските: от 30 лв. до 55 лева.

VIP-пакети за събитието - от bileti365.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички