200 допълнителни места пред сцената за концерта на Тимати у нас


200 допълнителни места пред сцената за концерта на Тимати у нас

4572

Поради огромния интерес към първия концерт у нас на най-голямата руска ар-ен-би звезда Тимати, организаторите Moko Solution пуснаха в продажба още 200 билета, допълнителни места за шоуто на рапъра. Както MySound.bg вече писа, то предстои в столичната зала "Универсиада" от 20.00 ч. на 16 февруари (петък). Пропуските, които са за правостоящи и се намират непосредствено пред сцената, се продават в мрежата на Eventim.
След обявяването на шоуто, новината стана най-обсъжданото и споделяно събитие. Първи се изчерпаха местата във VIP-ложата, а към настоящия момент са останали ограничен брой седящи места. 
Определян за един от най-успешните млади изпълнители, скандалният руски хип-хопър ще представи в България всичките си най-големи хитове, сред които "Где ты, где я" и "Ключи от рая". Очаква се събитието да постави невероятно начало на забележителна музикална година. 

Билетите за 16 февруари и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна на цени от 45 лв. до 110 лева. VIP- пропуските по 120 лв. са изчерпани.

Тимати feat. Snoop Dogg - "Groove On": https://www.youtube.com/watch?v=3TDnoUWKuuU

Тимати feat. Света - "Дорога в аэропорт":https://www.youtube.com/watch?v=vnYm_kguurE  


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички