Markus Schulz се завръща у нас: Транс на екс


Markus Schulz се завръща у нас: Транс на екс

5465

Най-добрият американски диджей според DJ Times Markus Schulz, се завръща в България за първи път от 7 години. Грандът на електронната музика пристига по покана на Danc3motion за сет в столичната зала "Пространство 108" на 2 февруари. Продуцентът, който има шест албума, над дузина компилации и стотици оригинални и ремиксирани издания, е едно от най-търсените имена на електронната сцена в момента.
Собственик на Coldharbour Recordings и Schulz Music Group, германо-американецът е виден работохолик, доказал се във всички сфери на електронната музика. Неговото предаване Global DJ Broadcast е емблематично и се излъчва ежеседмично за над милион слушатели.
Парчетата му "Do You Dream", "Without You Near", "Nothing Without Me" и "Perception" бързо се превръщат в едни от най-обичаните класики в транса. Колаборацията му с Armin van Buuren "The Expedition" е химн на турнето A State Оf Trance 600, което мина и през България преди пет години.
Работил е по ремикси на Depeche Mode, Madonna, Fatboy Slim и много други. По време на събитието след полунощ, Маркъс ще посрещне и рождения си ден.

Дързък в експериментирането, гостът придоби популярност със своя стил, ориентиран към прогресив звученето, с нотки на техно, транс и множество вокали. Докато със страничния си проект Dakota клони повече към дийп и техно, то със собственото си име се отличава с по-масивно и фестивално звучене, характерно за събития като Transmission, на което е резидент, както и Electric Daisy Carnival, Ultra Music Festival, Nature One, Electric Zoo и стотици други. Роденият в Германия американец е един от малкото в стила си, който получава възможност да пуска на Mainstage на Tomorrowland, както и да бъде домакин на собствена сцена на най-обичания и популярен фестивал в света. Друг успешен негов проект, редом с пионера Ferry CorstenNew World Punx, дебютира в иконичната зала Madison Square Garden. 
Съпорт на събитието ще бъдат резидентите на Danc3motion Panos, Peter N & Moevv.  Билети - в мрежата на EpayGo.bg. Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/897499233708529 "Пространство 108" e на улица "Георги С. Раковски" 108.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички