Танцувален грайндкор с The Excrementory Grindfuckers в София


Танцувален грайндкор с The Excrementory Grindfuckers в София

4633

Ако веселбата със Spasm не ви е стигнала и жадувате за още танци и забава без граници и правила, гответе се за продължение с The Excrementory Grindfuckers - отново в столичния клуб Live & Loud. Веселяшката шайка от Хановер, определяща стила си като танцувален грайндкор, пристига по покана на Autumn Souls Of Sofia за концерт на 18 март.
"The Excrementory Grindfuckers са неканени гости, които изпиват всичкия алкохол на вашето парти. Петима грайндкор глупаци от Хановер, които са се събрали, за да предефинират границите на лошия вкус и правят това много успешно вече 15 години, подплатени с шест самопродуцирани студийни албума, издадени между другото",  самоописват се колоритите.
Целта им е да се измъкнат от цялата сериозност на метъл сцената. Със саунд, който е нещо средно между Hans Zimmer, поп музика и пукащи се балончета, те умело дегизират амбициите и домогванията си зад маската на умствено изостанали. 

Menstrual Cocktail също ще се развихрят на събитието.

Уроците по танци не са задължителни, но присъствието е силно препоръчително, Let's dance together, приканиха организаторите. Билети - ТУК!

Повече  - в страницата на събитието.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички