Lord Оf Тhe Dance: Dangerous Games ще омагьоса отново България


Lord Оf Тhe Dance: Dangerous Games ще омагьоса отново България

4701

Незабравимото дебютно представяне в София и Русе на Lord Оf Шhe Dance: Dangerous Games, което вдигна на крака зрителите в зала 1 на НДК и Булстрад Арена Русе, се състоя през октомври 2015, а самият Майкъл Флетли пристигна тогава за пръв път у нас да присъства като специален гост на шоуто в София.  Българските любители на невероятната танцова сага между Доброто и Злото ще могат да ѝ се насладят отново. Събитието, организирано от Loud Concerts, ще се състои в зала 1 на НДК от 20.00 часа на 12 април.
 Билети - в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0  и "Технополис". Ценовите категории са от 35 лева до 90 лева, в зависимост от местоположението в зала  на НДК
Предишната световна обиколка на спектакъла Lord Оf Тhe Dance: Dangerous Games постигна невероятен успех. Талантливият Майкъл Флетли участва в част от разпродадените дати в Лондон и на Бродуей. Последната му изява бе на 17 март 2016 в Лас Вегас, но корифеят на ирландските танци продължава да ръководи трупата като неин създател, продуцент и хореограф.  Гостуването в София е част от световното турне, което стартира в Москва на 1 ноември.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички