Cody Wise откри новия парти сезон в Bedroom Premium Club


Cody Wise откри новия парти сезон в Bedroom Premium Club

4837

Новият парти сезон в столицата беше открит гръмко и подобаващо бляскаво в Bedroom Premium Club.

Голямата звезда на вечерта бе хитовата американска ар-ен-би звезда Cody Wise. Тийн сензацията е за първи път в България и именно той бе избран да сложи началото за 2018 на мащабните черни партита у нас – Blackroom. Дуетът му "It’s My Birthday" с легендарния рапър will.i.am от Black Eyed Peas го превърна в звезда за една нощ, а песента вече е гледана близо 88 милиона пъти в YouТube.

Cody Wise успя да се срещне лично и да се запознае с така актуалната българска ар-ен-би певица Тита. Звездата, чийто хит "Антилопа" продължава да държи челните позиции в родните музикални класации, бе специален гост на партито. Тя се забавляваше шумно и атрактивно с цяла дузина свои приятели във вип зоната на клуба. Изпълнителката не пропусна да взриви социалните мрежи с поредица от горещи свои кадри от вечерта. Тита и Cody Wise обсъдиха свои бъдещи проекти, а тяхна обща колаборация изглежда логично продължение на това запознанство. Самата Тита коментира, че е приятно изненадана от своя колега заради атрактивното му шоу и импровизаторски умения на сцена. Едва на 22 години Cody Wise вече е световна знаменитост и чест гост-изпълнител в множество музикални риалити формати по света. Кариерата му започва на Бродуей, където е избран за главната роля в хитовия мюзикъл "Цар Лъв".
 
Присъствието на актуалния  ар-ен-би вокалист в столичния клуб е заявка за изключителна музикална програма през 2018 и поредица от легендарни партита, които са запазената марка на Bedroom Premium Club, подчертават от управата на заведението.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички