Мария Илиева обяви дата за премиерата на новия си сингъл


Мария Илиева обяви дата за премиерата на новия си сингъл

4922

Изненадващо за всички фенове и броени дни преди най-щастливото събитие в живота си, появата на първородния ѝ син, Мария Илиева пуска нов сингъл.

Премиерата на "Всичко" предстои точно в 20.00 ч. на 19 януари в официалния канал на "Стерео стая" в YouTubehttps://www.youtube.com/c/stereoroom.

По музиката и текста певицата работи в съавторство с младия бийтмейкър Николай "EXC" Николов. В първия съвместен проект на тандема феновете ще чуят модерно ар-ен-би звучене и въздействаща лирика.

Режисьор на видеото е Виктор АнтоновRikk.Както MySound.bg вече писа, с него певицата работи и по предишния си проект "Mi Amor". Лентата залага на нестандартен сюжет, в който впечатление правят професионални дрифт сцени и каскади. Главните роли са поверени на Звезделина Иванова и Стоян Цветков, а самата Мария Илиева присъства в някои от най-запомнящите се кадри.

Тя запазва детайлите от сюжета в тайна, като обещава да разкрие някои от тях до премиерата в официалната си Фейсбук страница https://www.facebook.com/mariailievaofficial.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички