Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Последни подробности за концерта на Kreator, Vader и Dagoba

23.01.2018   MySound.bg
Плакатът на концерта
Както MySound.bg нееднократно писа, дългоочакваният концертът на Kreator ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 24 януари.

Едни от стожерите на екстремната полска сцена - Vader, и французите Dagoba ще ударят преди хедлайнърите.

Вечерта ще протече при следната програма:

18:30 часа – Врати/начало
19:15 часа – Dagoba
20:15 часа – Vader
21:30 часа – Kreator
23:00 часа – очакван край

От BGTSC припомнят, че общата цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции. За това е необходимо всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билети:
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билетът и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.

Непълнолетни и деца:
Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или деца. Заради ограниченото пространство за този концерт, билетът за всички възрасти е задължителен.

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видеокамери и фотоапарати със сменяеми обективи;
- аудиозаписващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;

Снимки и видео:
Забранява се използването на фотоапарати, видео- и аудио записващи устройства освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и на акредитираните фотографи.

Филмирането на събитието е забранено и подсъдно.

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

ПУШЕНЕТО В КЛУБА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! Това може да става само извън него! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!  Ползвателите на електронни цигари е желателно да се съобразяват и не злоупотребяват с търпението на околните, а да споделят правилата за всички пушачи.

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

Билети - в мрежата на "Евентим", а някои от местата, на които се продават, са магазините на бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна и Пловдив – билетна каса пред общината.

Kreator: "Hail To The Hordes" (видео):

https://www.youtube.com/watch?v=kTGVE8S2nT4


1321
100%
 

Януари ´19


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031