Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Джъстин Тимбърлейк ще e звездата на Супербоул 2018


Джъстин Тимбърлейк ще e звездата на Супербоул 2018

4723

Световноизвестният изпълнител Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake) ще бъде звездата на шоуто в полувремето на "Супербоул", което ще се състои на U.S. Bank Stadium в Минесота на 4 февруари.  Датата съвпада с премиерата на четвъртия студиен албум на артиста -  "Man Of The Woods",  огласен от пилотния сингъл "Filthy" на 5 януари.

Талантливият музикант, певец и актьор е носител на множество отличия, сред които и десет награди "Грами". Роден в Мемфис, щата Тенеси, той печели международна слава и признание с дебютния си солов албум "Justified". Джъстин е и сред най-успешните изпълнители в световната музикална индустрия, награждаван многократно в категориите "Най-добро вокално поп изпълнение", "Най-добър вокален поп албум", "Най-добър денс запис" и "Най-добро музикално видео".
Миналата година беше номиниран за "Оскар" за най-добра песен от филм с последния си хитов сингъл "Can't Stop The Feeling" от филма "Тролчетата". Това е десета номинация на Джъстин за наградата на Филмовата академия.
Тимбърлейк играе в различни филми, сред които "Алфа дог", "Социална мрежа", "Дилъри на време" и други. Той печели четири награди "Еми" за участието си в тв шоуто Saturday Night Live. Джъстин е звездата и във филма на Уди Алън "Wonder Weel", чиято премиера се състоя на 1 декември.
Предстоящото шоу в Минесота ще бъде третото участие на изпълнителя на сцената на "Супербоул", което е безпрецедентен рекорд за  най-гледаното музикално събитие в света.
Джъстин Тимбърлейк е част от абсолютния звезден списък с имена на артисти, които са се изявявали на "Супербоул": Лейди Гага, Колдплей, Бионсе, Кати Пери, Бруно Марс, Мадона, The Who, Принс, Ролинг Стоунс, Пол Макартни, U2 и други.
По време на последното издание, шоуто достигна повече от 150 милиона зрители, тъй като беше стриймвано по всички възможни музикални канали.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички