В пещта на метъла заради Мирослав Станков


В пещта на метъла заради Мирослав Станков

4613

Пет български метъл групи се обединяват, за да помогнат на Мирослав Станков, който води борба с тежко заболяване и се нуждае от скъпоструващи медикаменти. Благотворителният концерт е в столичния рок-бар Fans на 24 февруари. В афиша са: 
Atlantic (Power Speed Heavy Metal)Mystica (Progressive Metal)Distorted Reality (Death Metal)Slave Pit (Thrash Metal)Serpen’s Eye (Metal)
Мирослав Кръстев Станков е на 46 години от Велико Търново. За съжаление е потвърдена диагноза Лимфом на Ходжкин от СБАЛ по хематологични заболявания в София. След лечение са му назначени осем курса на терапия с лекарства ЕТОПОЗИД, ПРОКАРБАЗИН И БЛЕОМИЦИН. Близките на Миро са закупили тези лекарства за 5 курса, но нямат финасова възможност за останалите 3, които са на стойност около 2 200 лева.
Състоянието на Мирослав е много тежко. В момента той е в болницата в Плевен за поредния курс на химиотерапия, за това е приложена банковата сметка на неговия брат Георги Милчев Георгиев – тел. за връзка: 0892 20 71 04
Лекарствата не се поемат от НЗОК и се налага да се купуват от чужбина. Молим всички добри хора, който може да помогне, приканиха организаторите.  Сумата не е голяма, но е непосилна за семейството за Мирослав
Банкова сметка в лева:IBAN: BG87RZBB91551000859153BIC: RZBBBGSF "Райфайзен банк"
Събитието във Фейсбук - тук.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички