Foreginer в сянката на Оскарите


Foreginer в сянката на Оскарите

4391

Легендите Foreginer са истинско въплъщение на рока с 40-годишна суперуспешна кариера и десетки хитови парчета.

Музикантите, които ще чуем на живо на 9 май в "Арена Армеец", могат да се похвалят и с "филмова кариера", макар и не в традиционния смисъл на думата - музиката им звучи в над 100 от най-популярните филмови и ТВ заглавия. Дни след обявяването на номинираните за най-престижните филмови награди "Оскар", стана ясно, че хитът "Feels Like Тhe First Time" звучи в едно от отличените заглавия – "Аз, Тоня".

Продукцията, в чиято главна роля влиза очарователната и изключително талантлива Марго Роби, разказва за живота на една от най-противоречивите личности във фигурното пързаляне Тоня Хардинг. В ключов момент от лентата Роби в ролята на Хардинг изпълнява троен аксел, а веднага след това звучи и "Feels Like Тhe First Time" на Foreginer. Лентата ще се бори за "Оскар" за най-добра актриса в главна женска роля, най-добра актриса в поддържаща женска роля, както и в категорията за монтаж.

Но това съвсем не е единственото парче на рокаджиите, в което сме чували характерната китара и незабравими текстове на любимците на поколения меломани. Хит № 1 на бандата "I Want Тo Know What Love Is" е най-предпочитаният саундтрак, звучал в редица блокбъстъри, сред които лентата от 2017 "Бодигард на убиеца" с участието на Самюъл Джаксън и Райън Рейнълдс. Песента можем да чуем и в комедията "Палави мамчета" с Мила Кунис, както и в "Рок завинаги".

Телевизионните продукции също не подминават баладата, като сред най-известните заглавия с мелодията е един от най-номинираните и популярни сериали "Оранжевото е новото черно". В спечелилия одобрението на милиони фенове по света сериал на NETFLIX "Stranger Тhings" се чува "Waiting For A Girl Like You". В анимационните "Семейство Симпсън" и "Семейният тип" звучи друго любимо парче на Foreginer - "Hot Blooded".

Кои ще бъдат големите победители на тазгодишното издание на Наградите на филмовата академия, ще стане ясно на 4 март.

Както MySound.bg неведнъж писа, концертът на Foreginer е в столичната зала "Арена Армеец" от 20.30 часа на 4 май.  Билетите са на цени от 50 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн. VIP-пакети за събитието - от bileti365.com.

Организатор е Moko Solution.

Повече информация: Foreigner live in Sofia - Official Event.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички