Stone Sour с чисто нов албум за концерта в София на 27 юни


Stone Sour с  чисто нов албум за концерта в София на 27 юни

4289

"Hydrograd" е името на новия албум, който американската банда ще предстаи на концерта си в България. Както е известно, актуалната алтернатив метъл компания се завръща у нас по покана на EventEase за пълнокръвно и зрелищно шоу в парка на летище София до Терминал 2 на 27 юни. Датата е част от голямото европейско турне на формацията. "Горди сме, че поканата ни към групата за концерт в София бе приета. Колко често се случва страната ни да посетят артисти, чиито музикални проекти имат платинен статус по продажби в САЩ или пък са им донесли номинация за награда Grammy?", не крият организаторите. Макар към днешна дата фронтменът Corеy Taylor да не се отнася особено почтително към институцията Grammy, която номинира другата му банда - Slipknot, за Best Metal Performance три пъти през годините, то този факт остава част от неговата музикална кариера. А тя, - една дълга и несъмнено успешна кариера, стартира именно със Stone Sour през 1992 г. Corey Taylor - вокали, Josh Rand - китари, Roy Mayorga - барабани, Johnny Chow - бас и Christian Martucci – китара обещават дълга концертна програма. Очаквано в сетлиста ще са включени не само нови парчета, но и така популярните "Bother", "30/30-150", "Through Glass" и "Tired". Преди хедлайнърите на сцената ще се качат американците Nothing More. Групата от Сан Антонио пристига в състав: Jonny Hawkins - вокали, Mark Vollelunga - китара, Daniel Oliver - бас и Ben Anderson – барабани. Акцент в репертоара им ще са песни от излезлия през 2017 албум "The Stories We Tell Ourselves", заради който квартетът получи цели 3 номинации Grammy : за най-добър рок албум, за най-добро рок представяне и за най-добра рок песен (хит сингъла "Go To War"). Тази година Nothing More бе на турнета с Papa Rouch, Five Finger Death Punch, Breaking Benjamin и Bad Wolves, a със Stone Sour покоряват Европа през юни.
 Начало на треснята ще даде родната прогресив/метълкор формация Dash The Effort, създадена в София през 2011 г. Бандата е първата българска група, свирила на фестивала Wacken Open Air през 2015. Делила е сцена с Unearth, Blind Guardian, Jinjer и много други. Дебютира с ЕР-то "Polar Dawn" (2015). Първият ѝ дългосвирещ албум "Decadence" излезе през април 2018. Преди дни се състоя премиерата на чисто нов видеоклип, който може да видите тук: https://www.youtube.com/w atch?v=J2ye7PPNOqM

През 2017 г. Stone Sour прескочи прага на 1 млн. продажби на диска си "Come What(ever) May" (2006), както отчете IRAA (Асоциацията на звукозаписната индустрия в Америка), което го направи платинен. Два от призовете, получени от бандата, са от сп. Metal Hammer (Best International Band за 2013 г. на Metal Hammer Golden Gods Awards) и от Revolver - персонално за Corey Taylor (Best Vocalist 2013 на Revolver Golden Gods).
Corеy Taylor се разписа с концерт у нас със Stone Sour преди 8 години на националния стадион "Васил Левски" заедно с Rammstein, Manowar и Alice In Chains във втория ден на Sonisphere Festival 2010, чието издание бе сцена и на т.нар. The Big Four: Metallica, Megadeth, Slayer и Anthrax. Именно тогава българската публика разбра с пълна сила защо Stone Sour придоби известност заради интензивните си изпълнения на живо. Концертната зона ще бъде оформена изцяло около съществуващия амфитеатър в парка на Терминал 2 на летище София със сцена, разположена до живописното езеро с естествен декор от излитащи и кацащи самолети. Входът ще бъде изграден в непосредствена близост до изхода/входа на метростанцията, спирката на автобуси с номера 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2, а вратите за всички фенове ще отворят точно в 19.00 ч. на 27 юни. Билети "Ранно пиле 2" на цена от 60 лв. може да намерите само в магазин "Яко" (София, ул. "Граф Игнатиев" №43). Стандартни билети от 65 лв. и пакет билет + новия албум на Stone Sour на цена 80 лв. в цяла България от мрежата на Ticketportal.bg и на касите на билетопродавача в НДК, ОМV, "На тъмно", книжарници Booktrading и онлайн директно от този линк: http://bit.ly/StoneSourSofia

В продажба са и и различни VIP-пакети за концерта, като най-атрактивният дава право на само шест фена да са на сцената по време на първите три песни на групата.
 VIP-пакети може да намерите на: http://bit.ly/StoneSourVip
 Събитието във Фейсбукhttps://www.facebook.com/events/1970869229829779 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички