Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Антракс и Tремонти специални гости на Айрън Мейдън в Пловдив


Антракс и Tремонти специални гости на Айрън Мейдън в Пловдив

4593

Hills Of Rock 2018 добавя нови имена към лайн-ъпа за второто си издание.  Както MySound.bg нееднократно писа, то ще се състои в Пловдив това лято. Антракс (Anthrax) и Тремонти (Tremonti) ще бъдат специални гости на концерта на Айрън Мейдън (Iron Maiden) в третия ден на фестивала - 22 юли, известиха от "София Мюзик Ентърпрайсис" .
 Ветераните Антракс са сформирани в Ню Йорк през 1981. Те имат над 10 милиона продажби на албуми по света и са живо олицетворение на силата на американския метъл. Групата е част от "Голямата четворка" заедно със Slayer, Metallica и Megadeth и се счита за една от най- могъщите хеви банди в света. В дискографията на титаните са 11 студийни албума, 26 сингъла, включително и общ проект с американските хип-хоп колоси Пъблик Енеми (Public Enemy). "For All Kings", последният диск на мош класиците, продава 34 000 копия само за една седмица в САЩ и влиза под № 9 в класацията Billboard 200. Някои от парчетата в него бяха представени мощно от Антракс в София преди две години.
 Тремонти (на снимката) е американска хеви метъл банда, сформирана и оглавявана от вокалиста и китарист Марк Тремонти, познат още като част от рок групите Creed и Alter Bridge. Музикантът е световнопризнат, носител е на редица отличия, сред които награда Grammy за сингъла на Creed "With Arms Wide Open", обявен е за "Китарист на годината" три поредни години от Guitar World, а през 2011 списание Total Guitar го определя като четвъртия най-велик хеви метъл китарист на всички времена.  Членове на формацията са още ритъм китаристът Ерик Фридман и барабанистът Гарет Уитлок. Дебютният албум на групата "All I Was" излиза през юли 2012. Следват още два студийни проекта - "Cauterize" (2015) и "Dust" (2016). 
Фестивалът Hills Of Rock ще се проведе за втора поредна година като част от програмата на "Пловдив 2019 - Европейска столица на културата" на Гребния канал в Пловдив на 20, 21 и 22 юли. 
Билетите са без промяна от 1 януари до 20 март и са на цени както следва: - двудневен пропуск - 20 и 21 юли - 90 лева;- Айрън Мейдън - 22 юли - 80 лева;- Hills Of Rock + Айрън Мейдън - комбиниран пас за трите дни - 20, 21 и 22 юли  - 140 лева. Билетите могат да бъдат закупени в мрежите на "Тикетпро" и "Ивентим", както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички