Svetlio & The Legends и Контрол ще люлеят Терминал 1 идния месец


Svetlio & The Legends и Контрол ще люлеят Терминал 1 идния месец

4885

Svetlio & The Legends и Контрол ще изнесат последни концерти на клубно ниво в началото на февруари, преди да се посветят изцяло на значимото събитие в "Арена Армеец".  Както MySound.bg свеовременно огласи, на 21 април предстои едно от най-мащабните събирания за българската алтернативна сцена, обединявайки в най-голямата столична зала Хиподил, Контрол, Ревю и Нова Генерация. Логично, за известно време активните в момента групи ще замразят останалите си изяви в столицата.
Контрол гостуват на клуб "Терминал 1" този четвъртък, 1 февруари. Бандата ще продължи тенденцията, стартирала в средата на миналия октомври да представя пред публика голяма част от песните, които доскоро не бяха изпълнявани на живо въобще. Билетите са на символична цена от 10 лв. в предварителна продажба и 12 лв. на самата дата и на място, разпространявани в мрежата на Eventim.bgSvetlio & The Legends ще забият на 10 февруари, събота, в същия клуб. В събитието ще вземат участие още две групи - Обратен ефект и Doctors Gogo Band. Началото е обявено за 22.00 ч., като билетите се разпространяват на цени от 16 лв. при предварително закупуване - отново чрез същата компания.
Каси за трите концерта в "Терминал 1" и "Арена Армеец": щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", Български пощи, магазин "На тъмно", Escape Room Mentalist, Вастелс България, каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарниците "Бард" и "На спирката", както и онлайн през сайта на Eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички