Азис и Галена взривяват нощна София


Азис и Галена взривяват нощна София

4650

Азис ще изнесе концерт заедно с групата си в Biad Рremium Сlub на 2 февруари.

Поп-фолк звездата огласи събитието с видео от своето студио, адресирано до почитателите си. От управата на популярното заведение са в трескава подготовка около посрещането на изпълнителя на "Мотел" по най-добрия начин. През изминалата година при откриване на новия парти сезон собственикът на клуба подари на Азис малко кученце померан, което под светлините на прожекторите бе кръстено на любимия актьор на Васил - Том Харди.

Приятни изненади обещава и Галена, която ще пее в Biad Рremium Сlub на 3 февруари. Провокативната изпълнителка на "Просто шоу" пристигна последния път в реномираното заведение с 12-метрова лимузина. ТВ водещият Александър Гогов обяви в ефир, че Галена е оставила неуморната публика без дъх. Певицата ще поздрави лично новия собственик на Biad Рremium Сlub Димитър Иванов, който промени изцяло нощна София и пише историята на клубния живот в столицата. Финладската национална телевизия и MTV Ливан заснеха документални филми за нощния живот в България по покана на Енджи Касабие през 2017, припомнят от агенция "ПроФайл".

Участниците във VIP Brother се довериха за специалното си парти след големия  финал на тв шоуто именно на този клуб. Константин, който се размина на финала от победата, ще извиси глас на 14 февруари. Много влюбени двойки се очакват на романтичната вечер, а един от щастливците ще си тръгне с комплимент от курортния комплекс Порто Елеа, Халкидики.

DJ Jivko Mix ще допълни атмосферата в Biad Рremium Сlub по време на двете изяви, за които са поканени и специални гости.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички