Дъщерята на Сия от Тоника загина в зверска катастрофа


Дъщерята на Сия от Тоника загина в зверска катастрофа

4847

Лия Лабел (Leah LaBelle) и Ресуeл Бътлър (Rasual Butler), баскетболист от НБА между 2002 и 2016 година, загинаха при зверска катастрофа на булевард "Вентура" в близост до Студио Сити, Лос Анджелис, Калифорния, рано сутринта на 31 януари.

38-годишният спортист загубил контрол над джипа си "Рейдж Роувър". Първо се е ударил в бордюр и в  загражденията на паркинг, а после се преобърнал. Според полицията причината е, че е карал с двойно по-висока скорост, пише Independent. Размазаният автомобил е лична собственост на двойката, която се сгоди миналата година, пояснява Daily Mail. Те са загинали на място.

Лия, чието пълно име е Лия ЛаБел Владовски, е единственото дете на първата певица на Тоника Анастасия Бинчева и на Трошан Владовски от легендарната група Сребърните гривни. Двамата имигрират в САЩ по време на турне в Западна Европа, където изнасят концерти с формациите си през 1979.

Родена в Торонто, Канада, на 8 септември 1986, Лия учи в престижния колеж"Бъркли". Прави първите си стъпки в областта на музиката с кавърверсии на известни парчета, пуснати в YouTube, но придоби популярност едва 17-годишна от изявата си в "Х-Фактор" САЩ, класирайки се шеста на финалите и впечатлявайки гуруто Саймън Кауъл. После участва в третия сезон на American Idol. 31-годишната ар-ен-би певица достигна до 12-ото място през 2004. За записите на дебюта си подписва договор с Epic Records/So So Def Recordings, подкрепена от маститите съвременни продуценти Джърмейн Дюпри и Фарел Уилямс. Премиерата на парчето "Sexify", дело на двамата, бе на 9 май 2012 на MTV.com. В него Джърмейн се вживява в ролята на хазяин на Лия, а Фарел го играе разносвач на пици. В края на видеото се появява и известната вокалистка ДжоДжо, с която са много близки. ЛаБел е добра приятелка и с Кери Хилсън, Джордин Спаркс и други.

Сингълът влезе в "Топ 100 на САЩ".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички