Горан Брегович: Ще бъде истинска лудост на концерта в София!


Горан Брегович: Ще бъде истинска лудост на концерта в София!

4752

"Ще бъде истинска лудост на концерта в София!" - това обяви Горан Брегович в специално видеопослание към своите български почитатели директно от дома си в Белград, където репетира усилено за концерта у нас. Както MySound.bg нееднократно писа, световноизвестният музикант и композитор ще представи новия си спектакъл "Три писма от Сараево" в столичната зала "Арена Армеец" на 13 април. Брегата пристигаза шоуто с най-популярния балкански бенд - Оркестър за сватби и погребения. "Здравейте на всички в България, аз съм Горан Брегович! На 13 април ще представя "Три писма от Сараево" в "Арена Армеец". Ще се видим там, ще бъде лудост! Ако не полудеете, това няма да е нормално!", не крие музикантът, отправяйки сериозна заявка за въздействащ и емоционален лайв, типичен за темперамента на балканското величие.
Новият шедьовър на Брегович "Три писма от Сараево" обединява християнските, еврейските и мюсюлманските музикални традиции, като изпраща призив за мир и разбирателство.  Уникалният проект е празник на културните различия и единство - посланието, което балканската звезда изпраща с композициите си.
Цялото послание - ТУК.
Именитият изпълнител ще зарадва родната публика и със специален подарък "Three Letters Live",  което включва въздействащи концертни изпълнения от едноименния спектакъл. Дискът ще бъде раздаван напълно безплатно в деня на самото събитие след предоставен билет при влизане в залата.  
Спектакълът на Горан Брегович с Оркестър за сватби и погребения и симфоничен оркестър е в зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на фаталния петък - 13 април.  Билети на цени от 35 лв. до 55 лв. - в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн. VIP- пакети за събитието - чрез bileti365.com. Организатор e Moko Solution.  Актуална информация:
Goran Bregović Arena Armeec I 3Letters From Sarajevo I Official

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички