Виж кой спечели пропуск за концерта на Каро Емералд


Виж кой спечели пропуск за концерта на Каро Емералд

4830

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път е от нашите приятели Sofia Music Enterprises. Както е известно, именно по тяхна покана холандската поп и джаз певица Каролин Есмералда ван дер Леу, по-известна само като Каро Емералд (Caro Emerald), ще изнесе концерт в столичната зала "Универсиада" от 20.00 ч. на 2 март (петък).

Двама от вас получиха шанса да се сдобият с пропуск за първото шоу на магнетичната певица в България. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича първият сингъл на Каро Емералд?

Вярното е: "Back It Up".

Честито на Светлин Кунов и Дица Манова.

Изпълнителката  дебютира със сценичното име Каро Емералд през юли 2009. Пробивните ѝ сингли "Back It Up" и "A Night Like This" я изстрелват светкавично на върха.

Вдъхновена от филмите и музиката на 40-те и 50-те години, певицата създава своя първи албум "Deleted Scenes From The Cutting Room Floor". Заразителното му звучене включва както танцувален джаз, така и песни в стил танго и мамбо. Дискът покорява музикалните чартове  в Холандия, като бележи платинен статус само за 6 седмици. Изключителният успех продължава – той остава на първа позиция 30 седмици, разбивайки рекорда, поставен от Майкъл Джексън за "Thriller". Завладявайки Стария континент, със следващия си албум "The Shocking Miss Emerald" певицата вече придобива и световна популярност. Албумът е вдъхновен от шоубизнеса и модата в периода 1920-1960. Главната тема в него е стилът. Той винаги е играел важна роля в света на изпълнителката.
 
Харизматичата вокалистка често бива възхвалявана за нейните впечатляващи изпълнения на живо. Танцувалните бийтове, заразителните песни и обаятелното излъчване определят Каро като безспорен феномен. Тя и нейният екип са носители на многобройни национални и международни награди, включително MTV EMA, EBBA, Goldene Kamera и Echo.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички