Последни новини за концерта на Arkona и Khanъ


Последни новини за концерта на Arkona и Khanъ

4485

Както MySound.bg нееднократно писа, съвместнят концерт на Arkona и Khanъ предстои в столичния клуб Mixtape 5 тази събота, 10 февруари.  Вечерта ще протече при следната програма:19.00 часа – Врати/начало20.00 часа – Khanъ21.15 часа – Arkona23.00 часа – очакван край От BGTSC припомнят, че общата цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции. За това е необходимо всички желаещи да посетят концерта да спазват неговите правила.
Билетите са в продажба в мрежата на "Евентим", а някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин "Яко", магазини "На тъмно", Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билетът и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.

Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или деца. Заради ограниченото пространство за този концерт пропускът за всички възрасти е задължителен!

Още за правилата на клуба за достъп на непълнолетни тук: http://on.fb.me/YDzVEe
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички