Гласът на България стартира по bTV в неделя вечер


Гласът на България стартира по bTV в неделя вечер

4667

Новият сезон на "Гласът на България" започва с изцяло обновен декор и любимите на зрителите треньори и водещив ефира на bTV тази неделя, 18 февруари. След успеха на четвъртия сезон, за втора година хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc‘ ще има ключова роля в предаването. Те ще водят талантите по пътя към успеха и наградата от 50 000 лв., но и ще имат присъствие на сцената като изпълнители. Двамата ще демонстрират своя музикален талант още в пилотния епизод, за който са подготвили ново авторско рап парче. 
За първи път тази година Pavell & Venci Venc‘ ще имат и честта сами да съобщят на кандидатите, че вече са част от шоуто, след като са преминали предварителните кастинги. "Венци даде началото и на една традиция, нарече я "стената на плача" - всеки път, когато моментът стане много емоционален и някой от участниците или семействата им се просълзят от вълнение, той отбелязва това с пирон на стената", разкри Павел. "Тази година сълзите ще са много. Зрителите ще станат свидетели дори на годеж. При нас ще е страшно, чувствата ще варират в двете крайности - от пълно щастие до силна тъга. Ще има от всичко", допълни Венци
Утвърдилите се като най-успешни треньори в "Гласът на България" -  Владимир Ампов – Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев, ще седнат отново в култовите червени столове и ще влязат в оспорвана надпревара, за да привлекат в своя отбор най-добрия глас на България за 2018. В сезон пет всеки един от тях ще може да заведе на финал не трима, а четирима от участниците, за които се е преборил.
Още в пилотния епизод музикалното риалити зрителите ще станат свидетели на невиждано досега шоу, много качествена музика и моменти, предизвикващи сълзи и смях, издават от продуцентския екип на шоуто. Треньорите ще използват специално подготвени номера и реквизит от "оръжия", за да привлекат в своя отбор най-добрите гласове, сред които атрактивно женско трио, участничка, кръстена на рок легендата Джанис Джоплин, младо момиче от Русия, което ще просълзи треньорите, момче, което ще се събере виртуално с майка си, благодарение на предаването, както и изключително изпълнение на класиката "Седем пъти" на Васил Найденов
Битката между треньори и участници предстои на изцяло обновения декор, който ще даде на зрителите усещането, че са на сцената заедно със своите любимци. Символът на предаването – ръката с микрофон, отново ще бъде акцент, но тази година фигурата ще бъде очертана с LED осветление, което сменя цвета си и по този начин става естествена част от цялостната визия на всяко  изпълнение. За първи път в сезон 5, когато треньор натисне емблематичния червен бутон и по този начин изрази интереса си към даден участник по време на кастингите на тъмно, пред него ще се освети пътека от видео стена с името му. "V" – римската петица, символ на сезон 5, е заложена в основата на декора, а бекстейджът (т. нар. waiting area) е с изцяло нов интериор, о създаващ усещането за уютно, цветно и елегантно място. 
"Гласът на България" ще се излъчва всяка неделя от 20.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички