Caramel и Нанси разтърсиха Дупница


Caramel и Нанси разтърсиха Дупница

4609

Caramel и Нанси разгорещиха страстите в Дупница.

Югозападният ни град бе трета спирка от националното клубно турне на певиците от "Фен ТВ".
По традиция Caramel и Нанси искат да научат повече за историята и забележителностите на всички градове от тяхната музикална обиколка. В Дупница момичетата се радваха на страхотни метерологични условия и денят им премина с много забавления и приятни емоции.

Изпълнителките от ефира на "Фен ТВ" се разходиха в най-новия и модернизиран парк в България – "Рила". Там са разположени футболно игрище, волейболно игрище, тенис кортове, баскетболно игрище, басейн с олимпийски размери, детски басейн, зоокът, театрални сцени, детски кът и езеро с водни колела. Caramel и Нанси прекараха почти целия ден сред природата и изразиха своите впечатления с много снимки в социалните мрежи. По време на разходката те успяха да срещнат и свои почитатели, с които поговориха на интересни теми. В компанията на репортера на "Фен ТВ" Гери, те поздравиха всички приятели на медията във Фейсбук с включване на живо от парк "Рила". Приятната разходка продължи с посещение на Часовниковата кула. Момичетата успяха да научат повече за историята на обекта и да си направят няколко снимки.

На свечеряване след разходка в центъра, Caramel и Нанси се насладиха на чаша ароматно кафе и се заредиха положително преди предстоящото им музикално участие в клуб Сontinental.

Вечерта на момичета започна с поздрав на живо в ефира "Фен ТВ" в предаването "Зона за поздрави". Те предадоха емоцията на зрителите и ги поканиха на своето участие. Caramel и Нанси нямаха търпение да се срещнат с публиката в Дупница и да разберат как се забавляват жителите на града.

Първа на сцената се появи Нанси, която изглеждаше ослепително. Сред посетителите в нощния клуб тя имаше огромна агитка почитатели, които пяха с пълно гърло нейната дебютна песен "Най-добрият". "Много съм щастлива. Тези хора са дошли тук специално заради нас и чувството е неповторимо", сподели Нанси.

След нея излязоха красавиците от триото. Както винаги, купонът с тях протече с много пеене и бурни танци. След като нажежиха обстановката до краен предел, момичетата показаха, че могат да свирят и на музикални инструменти. Caramel свириха на специално поставени рототоми,  докато пеят и танцуват. Купонът продължи до ранни зори.

Останалите спирки от националното турне на пeвиците от ефира на "Фен ТВ":

София – club Illuzion (20 февруари)
Велико Търново – club Organza (23 февруари)
ГабровоAllegro club De Luxe (24 февруари)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички