Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Над 1 200 000 гледаха Гласът на България 5


Над 1 200 000 гледаха Гласът на България 5

4534

Петият сезон на "Гласът на България" започна с грандиозно шоу по bTV в неделя вечер.

Още първото изпълнение предизвика спорове между треньорите Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев, които направиха невъзможното, за да привлекат Никола Чочев в отбора си. Той откри сезона с въздействаща версия на песента на Васил Найденов "Седем пъти".   
 
По данни на ГАРБ над 1 200 000 зрители са проследили българското издание на най-обичания световен музикален формат, което му отрежда място на категоричен лидер в българския ефир в този времеви интервал, известиха от bTV. Оспорваната надпревара между треньори и участници и още по-качествената музика този сезон са причина повече млади зрители да изберат "Гласът на България" 5 спрямо предишните издания на формата. Шоуто е абсолютен фаворит сред 49% от всички на възраст между 18 и 34 г. и близо 45% от зрителите между 18 и 49 години. Пикът на зрителския интерес в неделя вечер е бил малко преди 21.00 ч., когато над 1 350 000 са наблюдавали старта на новия сезон.

Още с първия си епизод, той даде заявка, че ще се превърне във феномен, след като на сцената се изявиха уникални музикални таланти. 23-годишната Оливия Николова, за която това е втори опит в същото риалити, изненада и впечатли треньорите с авторска интерпретация на парчето на Дара "Недей". След импровизирания "договор", който Графа ѝ предложи още на кастингите на тъмно, младата изпълнителка реши, че иска да се състезава именно в неговия отбор.

Със силен емоционален заряд в изпълнение на "Skin" на Rag'n'Bone Man, талантливият Рафаел Пашамов си осигури място напред в надпреварата в отбора на Иван Лечев. Пред зрителите той разкри, че не е виждал майка си, която живее в Москва от 5 години. Певецът не успя и да сдържи сълзите си, след като екипът на "Гласът на България" му предостави видеопослание от неговата майка, която му засвидетелства подкрепата и обичта си. За първи път в това риалити се появи и трио. За няколко секунди момичетата от Тринити успяха да накарат треньорите да натиснат червените бутони пред себе си. Тe избраха да се доверят на Иван Лечев, който уверено им съобщи, че ги вижда на финала на шоуто.

Грандиозен завършек постави рускинята Анастасия Белявская (на снимката) с оригинална интерпретация на легендарния хит на Queen "I Want Тo Break Free". "Ти си чудовищно добра", емоционално заяви Камелия, а Поли Генова беше категорична - Анастасия може да бъде тазгодишният победител в "Гласът на България".

Петият сезон на риалитито ще се излъчва по bTV всяка неделя от 20.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички