Двучасов концерт и зашеметяващо визуално шоу обещава Lara Fabian


Двучасов концерт и зашеметяващо визуално шоу обещава Lara Fabian

4266

Двучасов концерт и зашеметяващо визуално шоу обещава Lara Fabian на концерта си у нас.

Както MySound.bg вече обяви, той ще се състои в зала 1 на НДК на 27 март. Най-продаваната белгийска пристига пристига със своя нов изцяло англоезичен албум "Camouflage". Тя ще се представи с още двама поддържащи изпълнители и бенд от петима музиканти. Певицата ще остане на сцената повече от два часа, в които ще прозвучат парчета от нейното актуално издание, но и повече от най-популярните ѝ парчета като "Je T’aime", "Adagio", "Malade", "Broken Vow" и "Love Вy Grace".

"Не вярвам, че езикът може да постави граница на емоциите. Няма специален език, на който да кажеш нещо, идващо от сърцето. Можеш да говориш със сърцето си на японски, индийски, италиански – няма значение. Истинските чувства нямат граници и бариери" - казва Lara Fabian преди да изпее една от най-популярните си мелодии "Je suis Malade" през 1994 - Много от песните ми се отнасят за това през какво преминаваме, каква е действителността ни, но въпреки всичко, въпреки нея, те разказват и за това как можем да извлечем най-доброто от случващото се заедно".

"Турнето е посветено на новия ми албум, в който представям себе си и музиката си по един различен начин. "Camouflage" се превърна в любимия ми албум. Много е различен, цветен и модерен, също като шоуто, което ще ви представя съвсем скоро в България. Ще чуете песни с електронно звучене, класически инструменти, електро поп с вокали, както и най-популярните ми песни на френски", сподели Lara Fabian дни преди изявата си в София.

Световното турне Camouflage, включващо над 40 държави,  започна в Маями с много лично и запомнящо се шоу, последвано от Ню Йорк, Вашингтон, Чикаго, Лос Анджелис и Москва.

Ограничено количество билети в НДК - в касите на OMV, EasyPay, EpayGo.bg, Eventim.bg и Билетен център НДК на цени от 59 до 159 лева.

Всеки, закупил пропуск, ще получи диска "Camouflage" лично от екипа на Lara Fabian малко преди концерта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички