Деспина Ванди с най-големите си хитове на концерта в София


Деспина Ванди с най-големите си хитове на концерта в София

4492

Иконата на гръцката поп музика Деспина Ванди, която ще зарадва родните фенове с концерт в зала 1 на НДК от 20.00 часа на 12 март, отправи специално обръщание към българската публика с покана,  загатвайки с усмивка, че шоуто в София несъмнено ще едно от най-добрите ѝ до момента. 
"Здравейте, аз съм Деспина Ванди и ви очаквам на 12 март в НДК, София! Елате - ще си прекараме страхотно!", гласи видеопосланието на хитовата изпълнителка, което може да видите също и тук.  
За втората си предстояща среща с родната аудитория певицата е подготвила невероятно шоу с всички свои най-големи и популарни хитове, сред които "Thelo na se do", "Iparxei Zoi", "Anaveis Foties", "Ipofero", "Girismata", "Gia" и много други. Освен тях публиката в НДК ще има възможност да чуе за първи път на живо и песни от новия албум на звездата "Afti einai i diafora mas" ("Това е разликата ни"), който излезе в края на 2016. 
"Наистина съм много щастлива, че отново ще пея пред българска публика. Нямам търпение и ви обещавам една запомнящата се вечер и едно наистина емоционално шоу", признава Ванди, цитирана от организаторите Moko Solution.
Билети - в мрежата на Eventim. Цена на пропуските: от 30 лв. до 60 лв.  Повече информация - тук. 

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички