Броени часове до уникалния 3D концерт на Kraftwerk


Броени часове до уникалния 3D концерт на Kraftwerk

4694

Остават броени часове до уникалния мултимедиен 3D концерт на Kraftwerk у нас.

Както MySound.bg нееднократно писа, организираното от NuCoast Concerts шоу на пионерите на електронния саунд предстои в столичната в зала "Универсиада" от 20.00 ч. на 28 февруари (сряда). Музикантите, чието турне в подкрепа на новия им албум "3D Catalogue" стартира на 2 февруари в Германия и преминава през Белград и Скопие, ще пристигнат в София в самия ден на събитието. Всеки, закупил билет за него, ще получи безплатно 3D очила на входа на залата.

Вратите на "Универсиада" ще бъдат отворени в 19.00 ч. На разположение на гостите ще има гардероб, а за най-големите почитатели на Ралф Хютер, Флориан Шнайдер, Фриц Хилперт и Фалк Грифенхаген – зона за фен артикули. Залата не предоставя паркинг за публиката, затова организаторите съветват посетителите да се възползват от свободните места "Зелена зона" на булевард "Шипченски проход". Пропуски за шоуто ще се продават и на входа.

Забранено е влизането в залата с храни и напитки, видеокамери и фотоапарати, аудиозаписващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване. Лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Видеотрейлър на спектакъла:

http://www.kraftwerk.com/VIDEO/KRAFTWERK%20%E2%80%93%203-D%20THE% 20 CATALOGUE (3). mp4

Билетите за шоуто са на цени: 69 лв. - правостоящи, 79 лв. – седящи,  99 лв. – VIP. Пасовете могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички