Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Йоана Захариева - Йоко и Роксана сред участниците в Смени жената

28.02.2018   MySound.bg
Йоана Захариева
След големия успех на премиерния сезон на един от най-драматичните и забавни риалити формати в света – "Смени жената", предаването се завръща с нови вълнуващи истории по bTV от днес, 28 февруари.

Смисълът на размяната на две крайности е да накара участниците да погледнат на семейните си взаимоотношения от друг ъгъл, да открият нов път към най-близките си хора и да осмислят гледната точка на другите.

Вторият сезон, който ще се излъчва всяка сряда от 21.00 часа, отново ще заложи на сблъсъци на различни социални нива и на пръв поглед несъвместими всекидневни практики. Зрителите на bTV ще имат възможност да надникнат и в домовете на няколко популярни семейства, които ще изпробват нов модел на живот и ще приемат предизвикателството да разменят съпругите си и заживеят с непознато семейство за една седмица. По правилата на формата през първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя, а след това трябва да наложи своите собствени правила в новото си семейство. Сред популярните герои са фитнес-моделът Биляна Йотовска, риалити звездата Никита Джонсън и Роксана. Поп-фолк певицата, която изгря в "Гласът на България" и "Шоуто на Слави", ще остави двамата си любими мъже - съпруга си Александър и 6-месечния си син, за да заживее в дома на бивш наемник във Френския легион. Тя ще замени динамичното си всекидневие на непрекъснато пътуване между домовете си в Ловеч, Кнежа и вечерните участия, за да заживее живота на домакиня в София, която въпреки че говори пет езика, загърбва кариера в Япония заради съпруга си.  

Екшън и много забавление обещава и епизодът с поп вокалистката Йоана Захариева (на снимката), която ще попадне на село в къщата на заможно фермерско семейство с две малки деца, и която ще се хвърли самоотвержено в социалния експеримент.

В първия епизод на предстои сблъсък на модерното семейство на основателя на "Софтуерен университет" Светлин Наков и неговата съпруга Вергиния със закостенелите порядки на патриархалното семейство на млад гвардеец и неговата жена домакиня. Фамилия Накови са заедно от 3 години, имат силна връзка помежду си, но нямат общи деца. Той има предишен брак и двама сина, които Вергиния приема като като собствени. И двамата са посветени на кариерите си, обичат работата си и инвестират много време в нея. Вергиния е еманципирана, позитивна светска жена, свикнала да получава специално внимание от съпруга си. От другата страна Снежина и Николай Иванови са типичното семейство от крайния квартал, в което жената е 100-процентова домакиня, а мъжът изкарва парите. Той е гвардеец и не иска Снежина да се връща на работа, защото я ревнува от контактите ѝ с мъже. За разлика от Накови, които ценят личното си пространство, Иванови нямат никакъв социален живот, не излизат заедно и не се срещат с приятели.

Вергиния и Снежина разменят своите места благодарение на желанието си да разберат другата позиция за баланс в живота, поглеждат на семейните си взаимоотношения от нов ъгъл и успяват да намерят нов път към най-близките си хора.

С какво еманципираната и подредена Вергиния ще обогати живота на семейство Иванови и през какъв катарзис ще премине Снежина по време на предаването, ще стане ясно в ефира  на bTV от 21.00 ч. тази сряда.


3485
100%
 

Септември ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930