Дамите в атака


Дамите в атака

7197

Мини симфоник метъл фест на групи с фронтдами ще се проведе в столичния клуб Live & Loud от 19.00 ч. на 4 март (неделя).

Sanctorium е симфонична метъл банда от Санкт Петербург, която впечатлява с контраста си от студени женски и колоритни мъжки дет метъл гласове, микс от тежки китарни рифове и изящни клавири, симфонични аранжименти и цялостна атмосфера на парчетата. Музикантите намират вдъхновение за текстовете си от легенди, различни митологии и истории на древни цивилизации.

https://www.youtube.com/watch?v=wmJACVWqTXg

April Weeps е атмосферична метъл формация от Словакия, известна със съчетаването на тежки рифове, атмосферични мелодии и енергично представяне на живо. Стилът ѝ е смес от готик, дуум и мелодичен дет метъл с груув мелодии.

https://www.youtube.com/watch?v=MIfP6AaD4IM

The A.X.E. Project е български симфоник метъл проект. Стилът му варира от готик метъл, през прогресив звучене изцяло в жанра на симфоничният метъл, подчертан с дамски глас и мъжки твърди и мелодични вокални линии.

https://www.youtube.com/watch?v=sgARv0_gkWo

Група Enthronement е от Пловдив, България. Стилистиката включва елементи от пауър, фолк, симфоник, паган, викинг и блек метъл, като във всяка композиция дозата е различна. Характерно е използването на елементи от скандинавския фолк - и като музика, и като текстове, и като визия.

https://www.youtube.com/watch?v=2MPXhXhlEMg

Вход за концерта - 10 лв., само в клуба преди концерта.

https://www.facebook.com/events/251930608677846

Live & Loud е на улица "Позитано" № 8.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички