Да хвърлим операта в джаза и в клуб Терминал 1


Да хвърлим операта в джаза и в клуб Терминал 1

7469

Неустоимата Милица, заедно с верните ѝ партньори в "музикалните престъпления"  - превъзходните музиканти от Михаил Йосифов секстет, продължават своята успешна серия "Да хвърлим операта в джаза" - този път се качват на сцената в столичния клуб "Терминал 1".

Атрактивният концерт-спектакъл ще се играе от 22.30 на 8 март, четвъртък. Оперни арии в джаз аранжименти, любими песни от анимационни филми, също хвърлени в джаза, и джаз стандарти, поднесени по нестандартен начин. Милица и момчетата от секстета наскоро записаха някои от композициите, които ще прозвучат на 8 март. Албумът "Да хвърлим операта в джаза" се задава на музикалния хоризонт. Концертът е със специалното участие на Васил Спасов – пиано.
 
Милица Гладнишка е българска актриса и джаз певица. Завършила е НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", курсове по джаз пеене в Лондон и майсторски клас при професор Милчо Левиев.  

Освен с любимите ѝ музиканти от Михаил Йосифов секстет, Милица продължава да радва публиката и с "Титанично" -  музикален стендъп спектакъл, в който тя и няколко от членовете в секстета пеят и свирят до последен дъх на кораба "Титаник", както и заедно с нейния колега Филип Аврамов участва в концерта "Оскарите в музиката с Плевенската филхармония". Любителите на театъра могат да се насладят на Милица в пиесите "Секс за първи път" и "Брачни безумия".

Михаил Йосифов секстет е модерна джаз формация, създадена в края на 2009 от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов – един от най-добрите съвременни български музиканти, който, заедно с още петима брилянтни музиканти, оформя днешния образ на джаза в България. Формацията поднася с любов, хумор и много добра енергия джаза в най-красивия му вид. Изпълнението на Милица на арията "Кралицата на нощта" ("Вълшебната флейта", В. А. Моцарт) е включена в албума на Михаил Йосифов секстет "Счупени прозорци".

Билети на цена 15 лева. - в мрежата на Eventim и партньорските каси, както и на място в деня на концерта. Вратите отварят в 21.00 ч.

Каси: щандовете на Eventim на улица "6-ти септември" и Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", Български пощи, Вастелс България, каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарниците "Бард" и "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията.

Броят на пропуските е ограничен, интересът към момента е засилен, поради което организаторите препоръчват предварителното им закупуване.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/183398302393914

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички