Дует Мания с подарък за жените навръх 8 март


Дует Мания с подарък за жените навръх 8 март

6214

Пеещите красавици Дани и Юлия от дует Мания подготвят романтичен музикален подарък за всички жени, чиято любов дава криле на силния пол.

Най-новото парче на дуета - "Твоя бях", чиято премиера е навръх 8 март, ги връща триумфално в дискотечния жанр, с който певиците нашумяха в края на 90-те.

Музиката е на Валентина Ценова и Александър Костов, аранжиментът на Александър Костов, текстът на Валентина Ценова, а миксът и мастерингът са на DJ Rossko. Режисьор на клипа е Добри Николов, за грима и прическите певиците са се доверили на Грета Стефанова, а техен стилист е бутик M Style. Пред камерите се разиграва истински танцов спектакъл с артактивните изпълнения на "Мега хром" студио и на клуб по спортни танци "София данс" с ръководител Калоян Петков. Професионалната танцова игра е изпълнена от трите състезателни двойки - Саша Миланова и Методи Миланов (в главните роли), Мариета Чалъкова и Калоян Петков и Валентина Маркова и Любомир Якимов.

В сюжета има истинска танцова надпревара, а в журито са актьорите Мариана Манчева, Михаела Манасиева, Румяна Милчева и Росен Миланов, подчертават от VIP Communication.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички