Кой ще влезе в света на Брус Дикинсън


Кой ще влезе в света на Брус Дикинсън

4494

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто пребогат каталог се появи "Автобиография. За какво служи този бутон?" от Брус Дикинсън, фронтмен на легендарната британска метъл банда Айрън Мейдън.

Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с интригуващото произведение. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:   

Колко тефтера е изпълнил с ръкописен текст Брус Дикинсън по време на турнето в подкрепа на албума "Book Оf Souls" на Айрън Мейдън, работейки по книгата?

Вярното е: Седем.
   
Честито на Огнян Крумов и на Свобода Тодорова.

Налейте си една бира, "заключете дъщерите си", затегнете коланите и се пригответе за автобиографията - събитие на 2017 година, за света на рок и метъл легендата Брус Дикинсън, който кани зад кулисите на Айрън Мейдън. В своята книга вокалистът на "Желязната девица" ви кани да яхнете буря, която и най-смелите ви фантазии не могат да си представят, обясняват от "Сиела".
 
От трудното си детство и сблъсъците с британската образователна система и насилието в нея през страстта си към фехтовката, авиацията, бирата, писането и киното до събирането на една от най-великите банди на всички времена – Брус Дикинсън създава текст, който е много по-различен от всяка автобиография, която сте чели досега.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро!

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички