Строежа посреща 21-и рожден ден с певците на Skindred и Senser


Строежа посреща 21-и рожден ден с певците на Skindred и Senser

4506

Популярният столичен клуб "Строежа" отбелязва своя  21-и рожден ден ден този уикед.

Основните събития са предвидени за 9 и 10 март. Специален гост със свой собствен селекторски сет ще бъде вокалистът на уелската алтърнатив метъл, рок-реге и ню метъл банда Skindred - Benji Webbe. Самият той ще отпразнува своя рожден ден в София. Навръх годишнината, в съботната вечер почетен гост ще бъде фронтменът на формираната в Лондон алтърнатив рок, рап-кор група Senser - Heitham Al-Sayed.

И двете банди са често пускани в "Строежа" от години насам, което определя конкретния избор. Skindred имат едно гостуване в България - на Spirit Of Burgas през 2011, популярни са с парчетата си "Rat Race", "Trouble", "Nobody", "Kill The Power", "Electric Avenue" и много други. Senser са били два пъти у нас - през 2009 отново по покана на "Строежа". Те са известни от средата на 90-те, а хитовете им "Age Of Panic" и "Switch" се превърнаха в химни на тогавашното поколение. Освен Heitham Al-Sayed, в партито на 10 март ще се включат и няколко от резидент-селекторите на клуба, плюс Shakermaker.

В списъка от гости, които ще се изявят в целия - празничен за клуба, месец март, са  влизат още Остава, Шкода, Plastic Bo., Repetitor (Сърбия), Мерудия, Soundprophet, Dayo, The Gentlemen, НеЩо ЦвЕтНо, ще има и няколко тематични брит и ню уейв партита. Подробна информация може да бъде открита в страницата на клуба във Фейсбук.

"Строежа" е открит през март 1997. На практика - един от най-старите клубове в страната, който през цялата си дългогодишна история не е прекратявал дейност, и то неотлъчно следвайки първоначалната си музикална концепция и редовна публична активност.

Линкове към събитията във Фейсбук:

9 март, петък
Benji Webbe (Skindred) DJ Set / Stroeja Pre-Birthday Party
https://www.facebook.com/events/484030238657982/?active_tab=about

10 март, събота
Stroeja 21 Birthday Party - Heitham Al-Sayed (Senser) DJ Set
https://www.facebook.com/events/125104301642060/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички